Yav adam birde blokeli 30 mlyn almış. Gel kardeşim biz sana 0.95 krş tan verelim miss gibi hemde dolaşımda blokesiz. Gel vatandaş gel))
Yav adam birde blokeli 30 mlyn almış. Gel kardeşim biz sana 0.95 krş tan verelim miss gibi hemde dolaşımda blokesiz. Gel vatandaş gel))
hayırlı cumalar.. bu ky harbiden alem zeynep tümerin bloke kalkınca hisseyi ucuracağını zanneden caallar bak ben bu işi bilen biri olrak size bir iki tuyo veriyim acın bakın kap haberine zeynep tümer göye 25 milyon lot sattı 1 tl den tarih 27 --02---2018 doğrumu doğru(kap acıklamsı) şimdi acın bakın gecen ki gelen kap haberine spk ya blokemi kaldırın diye verilen ilk dilekceye 05 /03/ 2018 (vay be tesadüfe bak) birinci zeynep tümer sahtekarlık operasyonu) sizce bloke kalkacak diye ilk hazırlık spk dan cevap bi sik ..rin gidin bakıyım
) sonra 23/05/ 2018 ücüncü spk dilekcesi veeeeeeeeeeeeeeeee bu kadarda tesadufffffffff olmaz zeynep sahtekarından 5 milyon lot satış hemde 1 tl den tarih 25/05/2018 ee bu kadar tasatüfte hep bu hırsız ailenin hissesinde olur her halde .. size tafsiyem c savcılığına gidin hic vakit kaybetmeden suc duyurusu yapın ..yav kardesim para bağlamışsınız bu kadar tesadüf olurmu
) biraz uzaktan seyrediyin şirketin sahteker yöneticileri bakalım daha neler yumurtlayacaklar
) y.t.d
bu operasyonu desifre ediyorum zeynep gömer opersyonu ,ALLAH tan spk cepheyi salam tutuyor.. her halde yokardaki yorumu okuyupta hisse bloke kalkınca kalkacak diyenler dikkat idin size iyi kalkacak artık ne kalkarsa) y.t.d uzaktan seyrediyin hadi gız sahrekarlığı bırakın hisse geri alımı acıklayıp ky kurtarın pacanız yerse
) bak ky sizin gibilerin yönettiği şirkete güveniyor siz kendi yönettiğiniz şirkete güvenip hisse gerim alımı acıklamıyorsunuz coooookkkk ayıppp VALLA::
) Y.T.D
Değerli kervan yatırımcıları blokeler kalksın zeynep tümer milyon lotları tahtada satacak diyenler.
Bu size mantıklı geliyorsa diyecek sözüm yok. 35/36 kuruş olan tahtada 30 milyon lot nasıl satılacak.
O da en az 30 milyon lot. İlk gün alan olur. Akşam kap ta z.t şu kadar satış yaptı, lot miktarı şu kadara düştü
Yazısı gelince ertesi gün alan olur mu? Günlük işlem hacmi 100 bin lot olan tahtada 30 milyon lot satmak nasıl olacak.
Neyse herkesin düşüncesi kendine.
Hayırlı cumalar herkese.
varsa okadar lotun virmanla satıyım bak gör nasıl satılıyor) y.t.d hatta 300 milyona da talibim 35/36 dan satmaya
) y.t.d zeynep satmıyacak ki 25 + 5 milyon alanlar satacak o da %5 gecmediği icin acıklama yapmak zorunda değil
) ...zaten diyeceğini demişsin kendince
) benimde size diyeceğim yok kaybetmeye mahkumsun kusura bakma
) y.t.d
Sayın frecell hocam. Foruma girip okuma sebeplerimden en önemlisi sizin değerli görüşleriniz. Uzun zamandır kervan yatırımcısı olmama rağmen daha yakın zamandır bende düşüncelerimi aktarmaktayım. Çünkü artık gerçekten kabak tadı verdi bu hisse. Geçen zamanamı yanalım oluşan maddi manevi zarara mı yanalım bilemedim.
Fesih davasının canlandırılması çok isabetli bi karar. Ben şu an araftayım. İsmail beyin numarasını kaydettim. Heran mesaj atıp mücadelenize katılabilirim. Bu davayla şirkete olan baskımızın artacağı muhakkaktır.
Benim önceki mesajlarda anlatmak istediğim mücadeleyi tek taraflı yapmayalım. SPK ya da ağırlığımızı hissettirelim. Şirketin mazereti bu lotların blokesi değilmi. Ellerinde mazaret kalmasın. Çünkü lotların açılması bize hiç birşey kaybettirmez. Bloke kalkinca milyonlarca lotu bu saatten sonra bize mi satacaklar diye korkuyoruz ki. Ya da yukarda başka bir arkadaş yazmış tahtayı baskılarlar diye. Baskısız hali bu mu?
Dediğiniz gibi bunların mazereti bitmez. Ama zaten fesih davasını da açmış olacağımız için mazeret sunsalarda hukuki mücadelemiz başlamış olacak.
Burda amaç şu illetten en yakın zamanda kurtulmaksa mücadelemizi topyekün birşekilde hem şirkete hem de SPK ya karşı yürütmeliyiz.
İxsir4 benim düşünceme göre 30 milyonu satacak kişi zt değil. 1 tl den alan kimse o. Alıcı kişide 1 tl ye yükseltecek ki kara geçsin. Ama sen bu satışın gerçek olmadığını söylüyorsun değilmi? 35 ten satacak diyorsun. Bu satışın uydurma olduğu konusunda bilgim yok. Senin delilin var mı. Tek söyleyeceğin alıcının adının açıklanmaması.
Yer İmleri