Sayfa 74/99 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon
Arama sonucu : 785 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Trend Takibi

1. İyi akşamlar.
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

2. Iyi akşamlar iyi tatiller herkese.

3.  Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    Endeks 3200 puan ekside.. Düşüş devam ediyor.
    belki de not düşüşü ile hareket başlar.bir yerden dönsün artık

4.  Alıntı Originally Posted by demokrat76 Yazıyı Oku
    belki de not düşüşü ile hareket başlar.bir yerden dönsün artık
    Tahminimce kredi notumuzun sonundaki + işaretinin gideceğini önceden haber alabilenler çoktan sattılar. Bizlerin yeni haberi oldu. Yani olan oldu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    Tahminimce kredi notumuzun sonundaki + işaretinin gideceğini önceden haber alabilenler çoktan sattılar. Bizlerin yeni haberi oldu. Yani olan oldu.
    Üstad, 1 hafta öncesinden notun düşürüleceği belliydi. Tüm piyasa biliyordu.

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Üstad, 1 hafta öncesinden notun düşürüleceği belliydi. Tüm piyasa biliyordu.
    Ben bilmiyordum. Piyasanın düşeceğini bilsem short yapar çıkardım. Siz zarar kestinizse bu iyj.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    Ben bilmiyordum. Piyasanın düşeceğini bilsem short yapar çıkardım. Siz zarar kestinizse bu iyj.
    Üstad, geçen hafta öyle mal verdiler ki, bırakın shortlamayı, fena şekilde cortlattılar. Dönmeye bile fırsat olmadı...Ha siz bilmiyordunuz, biz ise bilenler olarak sonuç ortada; Ne short kaldı, ne de don...

Soru:
    -Biliyordunuz madem, niye böyle oldu?
    Cevap:
    -Adamlar çok hızlı silah çekiyor be üstad, yapacak bir şey yok, iş işten geçmiş oluyor.
    Soru:
    -Onlardan önce silahını sen çekseydin ya?
    Cevap:
    -Öyle yapınca, bu sefer beklentinin tersine hareket ediyorlar, sonuç yine vahim oluyor.
    Son düzenleme : izci; 14-07-2018 saat: 16:47.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Üstad, geçen hafta öyle mal verdiler ki, bırakın shortlamayı, fena şekilde cortlattılar. Dönmeye bile fırsat olmadı...

Sonuç olarak; Ne short kaldı, ne de don...
    Işte tam da bundan bahsetmiştik hocam. Cort piyasayı öngören short yaparken bundan haberi olmayanlar 100 binin üstü geliyor dediler ve uzun pozisyon açtılar. Dolardan çıkan Bistteki yerini almıştı, yazılanlara göre biliyorum ve öyle zannediyorum.

Piyasa bunu fiyatladi ve tekrardan düzelme moduna girdi. Önümüzdeki zaman ıçerisinde yeni şeyler fiyatlanacak.

Dikkat edeceğimiz şeyler; doların durumu, faizin düşüp düşmeyeceği, yabancı fonlar.

Eğer bunlarla ilgili iyileşme hissedilirse iyi bir trend yakalanılır. Mevcut durumda faiz yuksekteyken borsada çalkantı devam eder.

Sayfa 74/99 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •