Sayfa 173/1023 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    ateş bacayı sardı. yanan ağalar her gün bunlara ağlıyorlardır. bence ne duymak istiyorlarsa onu söyleyecek ve ne kadar faiz arttırımı istiyorlarsa o kadar arttıracaklar. izleyelim bakalım...
    Olay sadece faiz arttırmayla bitmiyor..örn. MB bağımsızlığını nereye koyacaklar..kaldı ki faiz arttırmakta bu dakikadan sonra kırk katır mı, kırk satır mı meselesidir bence..

Benim gördüğüm bunların temel özelliği sonuna kadar ayak diremek ve son merhalede yelkenleri indirmek..o arada olan olur zaten..bakalım ne olacak..özellikle bu konunun ileride IMF açısından geçerli olacağını düşünüyorum..

Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Damat uzaktan kumandalı olduğu ve karar verici olmadığı için;
    �� 2.londra seferi (m.şimşek'in Erdoğan olmadan gittiği) seçim öncesi olduğu için yapıldı Erdoğan kesinlikle gidilmesine karşıydı...
    ��damat Londra'ya git(e)meyecek ve d şıkkı e şıkkının kibarlığıyla hayata geçecektir..����
    Walla normalde bence gitmeme şansları yok..Berat şu sıralar gitmezse, bir şekilde daha sonra seve seve gidecek..bunu biliyor olmalılar..

3. İngiliz bankası Barclays 'e göre dolar/TL bu yılın son çeyreğinde 5 seviyesini görecek.

Bloomberg'in veri setinde yer alan tahminlerde Barclays , yılın üçüncü çeyreğinin sonunda dolar/TL'nin 4,95 seviyesinde olacağını öngördü. Bankanın tahminlerine göre yılın sonunda ise dolar/TL 5,10 seviyesinde olacak.

Banka, dolar/TL kurunun 2019 yılının ilk iki çeyreğinde de yukarı yönlü ivmesini koruyacağı görüşünde. Buna göre gelecek yılın ilk çeyreğinin sonunda kurun 5,15 olacağını öngören banka, yılın ikinci çeyreğinin sonunda ise dolar/TL'nin 5,25 seviyesine çıkacağını tahmin etti.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü sabah saatlerinde sığ Asya piyasalarında görülen 4,9743'lük seviye ile dolar/TL rekor tazelemişti.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...cikabilir.html

4. Müşterisine “uygun fiyatı” sunmayı amaçlayan ŞOK Marketler, 14 Temmuz’dan itibaren yeni mahsul Afyon patatesi ve Amasya kuru soğanın kilosunu 1,99 TL’den müşterilerine sunuyor. Ancak Şok marketlerin, uygun fiyatlı patates ve soğan satışlarına kilo sınırı getirmesi dikkat çekti. Markete giden vatandaşlar reyonların yanında "Sayın Müşlerilerimiz; Tüm müşterilerimizin faydalanması için soğan satışımız 2 kg ve patates satışımız 4 kg ile sınırlıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz uyarısı yer alıyor."

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Haklısın..Sıkletleri elverse ve buraya bilgiyle yazabilseler..ama yok..

Olsa dükkan onların..

Dolar hep yükselecek, yükselecek..walla gına geldim..doğduğumdan beri..
     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Ne yalan söyleyeyim en az 2,5 yıldır bilgi bombardımanına tuttun burayı..
    Çok emeğin var bu başlıkta, gerçi artık daha çok komşu başlıkta yazıyorsun, ben zevkle okuyorum seni..
    +100
    Sevgili enki, gerçekten bambaşkadır..
    Bilgi birikimi ve başlığa kattiklarindan öte adamlığı ile...

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Geriye kaldı (a) ve (b) şıkkı..siz ne dersiniz..bence (b) şıkkı..Londra havası alır gelir..
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    ateş bacayı sardı. yanan ağalar her gün bunlara ağlıyorlardır. bence ne duymak istiyorlarsa onu söyleyecek ve ne kadar faiz arttırımı istiyorlarsa o kadar arttıracaklar. izleyelim bakalım...
    Bence de tamam abicim ne derseniz onu yapicaz deyip geri gelecek..200-300 bpsler havada uçuşacak..
    (Gönül telimden nağmeler bu şekilde..halen USD ye geçmeyi bekleyen miktarlarımiz için)
    😂😂

faiz artışı için 5 geçilmesi lazım....Aksi halde faiz artışı gelmeyecek ...Hatta ben uzun bir süre 4.5-4.90 bandında (ekime kadar) bu aralıkta salınacağına inanıyorum....Belki aşağı bile basarlar....Ekimde FED 50 kağıda çıkınca işin rengi değişecek ve yıl sonunda ancak 5 üzeri görebileceğiz.....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    faiz artışı için 5 geçilmesi lazım....Aksi halde faiz artışı gelmeyecek ...Hatta ben uzun bir süre 4.5-4.90 bandında (ekime kadar) bu aralıkta salınacağına inanıyorum....Belki aşağı bile basarlar....Ekimde FED 50 kağıda çıkınca işin rengi değişecek ve yıl sonunda ancak 5 üzeri görebileceğiz.....
    Faiz artirimi gelmeden nasil bu aralikta tutabilecekler. Gosterge faiz 21 e yaklasmis ve TCMB faizi 17.75. Arada ki makasin cok olmamasi gerekir. Ya biraz alti, ya da biraz ustu. Yani piyasa gosterge faizi benimsemis artik. Devlet bu faizlerden borclanmaya baslamis. Temmuz ayi enflasyon -0.3 gelse bile yillik enflasyon artacak. Baz etkisi aleyhimize isliyor artik. Temmuz enflasyonunda yillik 17 - 18 bandina yerlesecek. Agustosta TCMB toplantisi yok.

Muhtemel 100 gunluk program aciklanacak ve bu program dahilinde 100 gun icin TCMB nin aksiyon almasina izin vereceklerdir. Bu baglamda onumuzde ki toplantida 200 - 300 puan bir artirim gelmesi olasilik dahilinde.

Sayfa 173/1023 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •