Originally Posted by TOPRAK-SERDAR euro bazlı yapmış grafiği dolar bazlı da şu an 18,500 lerdeyiz 17.200 lerde çok zayıf düşen kanal desteği var onuda kırarsa hedef 12bin dolara kadar uçurum görünüyor... Bist 30 ve euro bakar o hep. Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Ahhh keşke böyle bir haber gelse ancak bulunan rezervin niteliği önemli bizim ihtiyacımızı karşılaması bile yeter kendimize geliriz. birde ihtiyacımızdan fazla bulursak işte o zaman yüzümüz güler. o zaman doların beli kırılır. biraz bekleyin, her seçimden önce petrol bulunur, hem de yüksek kalitelisinden...
yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by mdemir biraz bekleyin, her seçimden önce petrol bulunur, hem de yüksek kalitelisinden... 2023 de açıklayacaklar o zaman
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Originally Posted by TOPRAK-SERDAR 2023 de açıklayacaklar o zaman yerel seçimler öncesinde de bulabilirler. ama önce yerli ve milli uzay mekiği yapmayı tercih ederlerse bilemem tabii...
Originally Posted by TOPRAK-SERDAR bende çok güldüm o video ya devlet okulunda başaramaz çoçuk aile de özel okula verir parayla diploma sahibi olur misali Çok güldüm gerçekten... Yatırım tavsiyesi değildir...
Petrol ne zaman para etmez iste o zaman bize izin verirler bizim burda buna u.s.s.o denir
Kuruyemişlerin Made İn TURKEY yazmayanlarının çoğu GDO lu. ucuz market zincirleri en büyük ithalatçı. Originally Posted by bahri leblebi ve yer fıstığı dıışında kuruyemiş almıyorum ! Karpuzuda çekirdekleriyle yerim bedava çekirdek
Macrocenter, organik pembe domates 18.24 TL organik armut 30 TL organik kavun kg 8 TL bizzat çektim fotoyu
Forum Rules
Yer İmleri