Sayfa 174/1023 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Bir diğer konuda dolar 2019 2.çeyrek sonu dolar tahminini 5,50 veren kurum için şunu yazmıştım. Hiç hesaplamayanlar için...
    O zaman su an bile faiz kafa kafaya ama ilk faiz artırımıyla birlikte 10 gün sonra tl daha karlı olacak.
    100 bin tl Ing-E turuncu hesap 365 gün vade, ara ödemeli hesap sonu vergiden sonra 17050 TL getiri= Toplam para 117050TL
    Dolar an itibariyle 100bin/4,85 =20,618 usd + Ing %4 faizli mevduat sonu 21281,95 USD *5,50=117050 TL
    Not: Doları direkt yüksek veren kuruluştan 5.50 aldım.
    Yalnız kuruşu kuruşuna aynı çıkıyor çok komik oldu.
    Ytd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Temmuz enflasyonunda yillik 17 - 18 bandina yerlesecek. Agustosta TCMB toplantisi yok.

Muhtemel 100 gunluk program aciklanacak ve bu program dahilinde 100 gun icin TCMB nin aksiyon almasina izin vereceklerdir. Bu baglamda onumuzde ki toplantida 200 - 300 puan bir artirim gelmesi olasilik dahilinde.
    Enflasyon o bantta kalırsa faizde 100BPnin üstüne gelecek her 50BP doları %2 aşağı çeker alım fırsatı yaratır.
    Yani sizinkini ortasından 225BP gelirse 2*2,5= %5 aşağı. Yani 4.33-4.72 arasına gelir ki bu enflasyon yüzünden mantıksız duruyor.
    Aslında 4.5'nin altı zor duruyor şartları değiştirip Imfle anlaşma yapmazlarsa. Veya Beratı azledip çok güvenilir bir isim koymazsa. Birde zaten dolar endeksi kısa vadede eylül sonuna kadar son ataklarını yapacağı için oradan da düşüş şansı kapanıyor. Ha sonra güm güm güm bilmemnesinin şeyini boylayacak ama bize yaramaz...
    Boylamak zorunda çünkü abd E.M lere haddinden fazla zarar verirse kendi ipini çeker. 2000 öncesi dünya yok artık. Reagan tipi başkanla 80 model sovyet tip ekonomi politikalarıyla meksikalılar teksasta kendine ülke kurar duvarıda beyaz saraya örerler.
    Bütün dünya e.m lere muhtaç ve beslemek zorunda. Bu dönemde en büyük faizi arjantinden kopartabilecekler. Oldu canım Hem india batsın, hem arjantin batsın, hem brazil batsın, hem türkiye batsın yetmedi rusya bile batsın üstünede üflese seni öpecek çine kafa tutmaya çalış. Afrika seni beslesin ama sen onları daha fazla zorla.
    Eğer zorla ekonomi modelini değiştirme planları yoksa bundan en büyük zararı abd görür. Mal herif zorla avrupayı yazılımcıların cazibe merkezi yapacak.
    Ytd

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Oxford Üniversitesi araştırdı: Türkiye yalan haberde birinci sırada

https://www.donanimhaber.com/diger/h...nci-sirada.htm

kabus gibi cehalet+yalan

Aşağıdaki haber doğru olsaydı şaşırmayacaktık :
    Tren Kazasında Bir İhmal Varsa Bile Yazamayacak Olan Türk Medyası, Yayın Yasağının Tam Olarak Kime Getirildiği Sorusuna Yanıt Arıyor...(Zaytung)

Ben psikiyatrist olsam, bazı ağır hastalarıma, günde en az 3 öğün yandaş medya önerirdim.
    Ayrıca iq rejimine girmek isteyenler için, ahaber öneriliyor. Haftada en az 2 iq azaltma garantisi var.
    Son düzenleme : izmut; 15-07-2018 saat: 09:50.

4.  Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Müşterisine “uygun fiyatı” sunmayı amaçlayan ŞOK Marketler, 14 Temmuz’dan itibaren yeni mahsul Afyon patatesi ve Amasya kuru soğanın kilosunu 1,99 TL’den müşterilerine sunuyor. Ancak Şok marketlerin, uygun fiyatlı patates ve soğan satışlarına kilo sınırı getirmesi dikkat çekti. Markete giden vatandaşlar reyonların yanında "Sayın Müşlerilerimiz; Tüm müşterilerimizin faydalanması için soğan satışımız 2 kg ve patates satışımız 4 kg ile sınırlıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz uyarısı yer alıyor."
    karneyle patates soğan satışına bir adım daha ilerledik...
    yatırım tavsiyesi değildir.

5. 2019 temmuzda dolar 5.60 olursa faizle aynı seviyede

6. “Bugün yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak YAŞ (Yüksek Askeri Şura) üyesi olmuştur.”

Sadece merak ediyorum arkadaş NEDEN??

7.  Alıntı Originally Posted by axo1 Yazıyı Oku
    2019 temmuzda dolar 5.60 olursa faizle aynı seviyede
    bunlar tl ile ilgili problemler. o zaman arjantin'de %40 faiz var, paramı riske atmak istesem tl alacağıma pezo alırım...

8.  Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    “Bugün yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak YAŞ (Yüksek Askeri Şura) üyesi olmuştur.â€

Sadece merak ediyorum arkadaş NEDEN??
    hedef 2023. damat başkanlığa hazırlanıyor, hala anlamadınız mı?

Sayfa 174/1023 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •