evet sayın hasan polat, bende iyi ki yavaş yavaş buraya gelmeyi seçmişim. evet geçmişte 2-3 kere geldim ya bağzı sebeplerle sattım. her geldiğimde uzun süreli geldim aslında ama tutmak nasip olmadı mı desem/ iyi mi olmuş desem bilemedim. ancak bu sefer kararlıyım. tabii ki %100 portföy bucim yapmam ama en az %60 bucim yapıcam. hele hele bu dönemde macera aramaya gerek yok. kapı gibi sağlam. dediğiniz gibi temeli çok güzel. (şahsi beklentim bucimin fransızlara satışı 2019 yılında geçekleşeceği) kısa/orta vade görebileceği en dip noktaya çok yaklaştı benim grafiğime göre baya yaklaştı. gerçi tam fiyat hatırlamasamda 4,15-4,54. iki tane yazdım her ihtimali göz önüne alarak bir kaç formasyon çizdim. şuan bürodayım akşam evden atmaya çalışırım. peşinen söyleyim 4,15 - 4,90 arası çok fazla biliyorum ama 4,90 altında her kademede alabilirim ama 4,54 altında portföyün %60 ı kesin kademe kademe alışlarla tamamların ekranı kapatırım. her formasyonun tamamlanması güzel hedefler gösteriyor. biri çalışmaz ise diğeri, diğeri çalışmazsa öteki. kısmet bakalım
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri