Sayfa 35/88 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon
Arama sonucu : 697 madde; 273 - 280 arası.

Konu: YGGYO Yeni Gimat Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Yani ortak satışı maddi durumları kötüye gittiği vakit olabilir...Fakat ben ve benim gibiler 9-10 senede amorti ediyorsa bir mülk yeterlidir kira gelirini düşünüyorsam..Faiz işi yapsaydık zaten esnaf olmazdık
    Bana 9-10 senede amorti edecek şekilde kupon bir yer bulsana ..Çok zor bulamazsın..

2.  Alıntı Originally Posted by deep voice Yazıyı Oku
    bu sene pagyo nun düşmemesinin sebebi yggyo nun acemice aldığı lotlardır
    kendi hissesindede aynı şeyi yaptı paldır küldür yeni gelinin şeye sarıldığı gibi 14:50 ye kadar temettü öncesi alım yaptı..ve bizim camiada gimat eşrefından tepki aldı
    İşin vergi kısmına gelince şahsen satışı gerekt,rcek bir durum değil..60 BİN TEMETTÜ alan adamın mutlaka başka yerlerdede kira geliri vardır
    hertürlü vergiye tabi oluyor..Vergi çıkıyor diye satıyorsa sonra gerimi alıyor?..Bizim eşrafda vergiyi düşünüp satan olmaz kanımca ... Torunları çık geriye 1200 hisse kalıyor yaklaşık 129 milyon lot borsaya açık ve işlem hacmini görüyorsun ..fiyatın burda olmasının baş faktörü faizdir..bir kısım bunu çok net hesaplıyor ..
    Sn. deepvoice, ben de kesin bir şey söylemedim zaten, ihtimalleri değerlendiriyordum, içeriden bilgi eksikliğimi de siz tamamladınız zaten. Açıklamalarınız için teşekkürler.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by deep voice Yazıyı Oku
    Yani ortak satışı maddi durumları kötüye gittiği vakit olabilir...Fakat ben ve benim gibiler 9-10 senede amorti ediyorsa bir mülk yeterlidir kira gelirini düşünüyorsam..Faiz işi yapsaydık zaten esnaf olmazdık
    Bana 9-10 senede amorti edecek şekilde kupon bir yer bulsana ..Çok zor bulamazsın..
    Özel bir nedenle kendi evimi kiraya verdim, şu anda başka bir semtte kirada oturuyorum. Pagyo ve yggyo'dan aldığım temettüler, evden aldığım kirama eşit. Ama evin değeri portföyümün 2.5 katı. Yani hisselerimden evime oranla % 150 fazla kazanıyorum. Üstelik ne kiracı kaprisi var ne de vergi beyanname derdi. Yani anlatmak istediğiniz şeyi yaşayarak öğrenmiş biriyim. İnşallah okuyan başkaları da feyz alır yazdıklarınızdan. Saygılar...
    Winter is coming...

4. Pagyodaki payımız yavaş yavaş yükselmeye devam ediyor...
    5.189.077 adet oran %5,96
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

5. 5.269.077 adet % 6,06 olmuş...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...

6.  Alıntı Originally Posted by MSB Yazıyı Oku
    5.269.077 adet % 6,06 olmuş...
    Pagyo alımları tam hız devam ediyor, 1 yıla kalmadan en büyük ortak olacağız gibi.

Bilmiyorum kendi hissemizle ilgili hiç kimse yönetimi geri alım yapmaya çağırmıyor. Diğer bir çok hisse başlığında patronlar sinkaflarla geri alıma davet ediyor ama biz de bu konuda yazan tek kişi olmadı. Bundan anladığım bu hissede al sat yapan yok, çünkü gürültüyü bu tip kişiler çıkarıyor.

Ben şahsım adıma konuyorum, elimde önemli ölçüde yggyo var ama düşüşler beni rahatsız etmiyor, benim için fiyat önemli değil, önemli olan dağıtacağı temettü. Doğruyu söylemem gerekirse düşüşlere seviniyorum çünkü ilave alım fırsatı yaratıyor.

Anladığım kadarıyla başlık altında yazan arkadaşların hepsi de benim gibi düşünüyor, ne dersiniz?
    Winter is coming...

7. size katılıyorum ekfuture...bakalım kafalarında ne kadar daha almak var pagyo hissesini...

8.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Pagyo alımları tam hız devam ediyor, 1 yıla kalmadan en büyük ortak olacağız gibi.

Bilmiyorum kendi hissemizle ilgili hiç kimse yönetimi geri alım yapmaya çağırmıyor. Diğer bir çok hisse başlığında patronlar sinkaflarla geri alıma davet ediyor ama biz de bu konuda yazan tek kişi olmadı. Bundan anladığım bu hissede al sat yapan yok, çünkü gürültüyü bu tip kişiler çıkarıyor.

Ben şahsım adıma konuyorum, elimde önemli ölçüde yggyo var ama düşüşler beni rahatsız etmiyor, benim için fiyat önemli değil, önemli olan dağıtacağı temettü. Doğruyu söylemem gerekirse düşüşlere seviniyorum çünkü ilave alım fırsatı yaratıyor.

Anladığım kadarıyla başlık altında yazan arkadaşların hepsi de benim gibi düşünüyor, ne dersiniz?
    Katılıyorum.

Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    size katılıyorum ekfuture...bakalım kafalarında ne kadar daha almak var pagyo hissesini...
    5.292.853 adet %6,08 olmuş, az çok demeden alıyorlar, maşallah böyle giderse temettü geliri de baya artacak daha kendi hissemizden de alıyorduk o ne durumda acaba...

Sayfa 35/88 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •