En son faiz arttýðýnda dolar 4.50 kadar verdiler..Þimdi 4.80 TLtaþýmamýz bu gerçeði deðiþtirmiyor...DXY de trend (benim indikatörlere göre) oluþtu...102-104 ilk hedef uzun vade 120 bile konuþulabilir...Bankalarýn bilançolarý çok kötü...Piyasa da hergün bir þirket sorunlu durumuna düþüyor...Sürekli dýþ ticaret açýðý bütçe açýðý bilmem ne açýðý verip duruyoruz...Bu dalgalý nedeniyle kriz her geçen gün derinleþerek devam edecek ..Çýkýþ yolu ABD nin IMF ile bize desteðinden baþka çare yok gibi görünüyor ...IMF kelimesini duyduðumda full TL olurum..........
ýsctr 1 usd altýna inmiþ yaa,
sanýrsam yavaþ yavaþ bist e sancak dan yanaþmak lazým
en son 2009 yýlýnda 1.04 usd görmüþ
bedava ama ????
hele bir dip çalýþmasý yapsýn onu görelim
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Borsada küçük yatýrýmcýya gel gel hareketi-taktiði baþlamýþ gibi...Geçen hafta millete bankalarý bastýlar.bakalým bu hafta neler çakacaklar...
Doktor deðilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVÝRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AÞIÐI
tc yi kargocu kuryeci kim varsa vermiyor muyuz oraya ne yazýyorsunuz at hýrsýzý tipler geliyor çoðu zaman kurye mesela .
Geçen gelen bana Türkçe bile bilmiyordu Afgan Tatar artýk nereli ise .
Ben daha önce dediðim gibi whatsapp grubu oluþturabilir cep telefonlarý ile misal .
O da boþ bir hayal bence ad soyad bile vermeyen cep nosunu mu verir mi dersiniz .
Ama keþke verse çok saðlýklý bir yapý olur .
Çünkü artýk banka hesabý açarken cep telefonu zorunlu þimdi .
Bankada hesabý var ise cep telefonundan sorgu oluyor .
Cep numarasýný ayný bankada birden kiþiye verilememektedir artýk .
Numara ile sorgulama var hepsinde çünkü arayýnca baþka þubesini bile merhaba xxx bey diyor direk þubeyi ararsanýz .
Bu fikrimi mantýklý bulan var mýdýr bilmiyorum ama böylece spekülatif Bilgi kirliliði olmaz diye düþünüyorum ben .
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
dolar 4.76 altý yok gibi arkadaþlar merkez þöyle 200 ve üzeri artýrýrsa belki 70-72 kýrabilir ben almaya baþladým yine,en son 56 dan almýþ 78 den satmýþtým,dolar bu kez dönerse 5i kýrar gider 5.15 civarý yeni zirvesi olur nereden baksanýz 40-50 kuruþ ,80 lerden aldým biraz sabah banka açýlýnca umarým yükselmemiþ olur ve 78-79 neyse artýk alacaðým yine,kademeli alým yapmak lazým ben hep günlük faizdeyim zaten sýkça da burda paylaþým yapýyorum ama 1 aydýr artýk hesapta dolar tutmadan yatýrým yapmýyorum,en son geçen hafta dolar aldým 2 gün sonra sattým ,5 ayda mevduatýn vermediði faizi kazandým(18.50 hesabýný yaptým üstelik) ,hükümete,damata güvenmiyorum herkes tutturmuþ orta vadeli plan bu kadar beklenti nedir anlamadým 2 hafta da mucize yaratacak hükümet yapýsal reformlarý býrak ülke her geçen gün antidemokratik yasalara uyanýyor,tüm makro göstergeler aþaðýdak,temmuz enflasyonu kötü,cari açýk kötü,bankalarýn sorunlu kredileri yükseliyor,borsanýn düþüþü bile buna iyi bir iþaret,tl mevduata ek muhakkak dolar yapýlmalý ülkede.ytd
Bayram sonrasý diye rxpu
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taze oranlar
Ziraat 1m üstü 32-45 gün temdit 19%
Halk 250k 32-45 gün temdit 18.75%
Deniz 250k 32-45 gün temdit 18.5%
Yer Ýmleri