Sayfa 769/1223 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hisse tarafında toplasan 10 farklı hissede işlem yapyorum.. aynı anda değil.. zaman içnde..

bunların içinde genelde (garan/akbnk), (garan/isctr) ve (krdmd/eregl) işlem yaptığım pair trade örnekleri..

aynı sektör olması önemli.. gelir kaynakları mümkün olduğunca benzer olduğunda bir çok belirsizliği elemek ve genel piyasa riskini (endeks) fazla önemsemeden sadece ikisine odaklanmak mümkün..

özellikle sürekli karlı hisseleri ve likit olanları seçiyorum.. çimentolarda ve otomotivde firsatlar muhakkak vardır.. ancak takip etmek zor...

teknik analiz ve temel beraber.. pair trade için özellikle benzer gelir kalemi ve karlı şirket şartlarını ön kabul yaptığımdan genelde teknik olarak basit biçimde overbought ve oversold noktalarda giriş yaparım..

sık yapmıyorum.. genelde hobi.. ama yüksek kar olasılığı arıyorum pozisyon açarken..
    ben sadece future'larda yapıyorum... o yuzden seçeneğim sınırlı oluyor zaten, çimentolar veya otomotivler mumkun olmuyor...

aynı sektör içinde yapmak belli riskleri elimine etmek için faydalı ama şu ara xu mali/xu sinai oranı tarihi düşük seviyelere indi... 0.85'leri gördü ki ne 2003 ne 2009'da 1'in altına inmemişti... hiç değilse 0.95-1 aralığı hedeflenerek betası yuksek 2-3 bankayı longlayıp 2-3 sanayiyi shortlayarak kısa vadede %10 üzerinde bir getiri hedeflenebilir.. tabi future'lar ile bu işlem kaldıraçlı yapılınca kullanılan kaldıraç kadar katlamış oluyorsunuz getiriyi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. Banka, sınai farkını herkes biliyor ve görüyor. Geçen yükseklise de bankalar ayak uyduramadılar, fark o zamandan beri oluşuyor.
    Bu farka rağmen hala banka satanlar, bizim bildiklerimizi biliyorlar fakat bilmediklerimizi de biliyorlar.
    Belki sorunlu kredilerdir, belki bedelli beklentileridir, belki başka birşeylerdir..

Her ne olacaksa, olumsuz bazı şeyler olacak, onlar olsun da daha sonra banka almayı tercih edebilirim.
    Teknik olarak da görünüm bence böyle, ucuz diye acele edilmeyip biraz beklenmesi gerekiyor.

Bankalar böyle iken sanayilerin ne olacağı belirsiz.
    Banka sınai farkı belki de daha açılabilir.
    Belki de kapanır.

Kişisel görüşüm, herkes kendi aklıyla alıp satsın, etkilenmesin..

4. Bir bankayla çalışıyorum komisyon oranı 10.000'de 1;aylık 10.000 lira civarı komisyon ödüyorum;birkaç kez teknik sorun nedeniyle(ciddi para kaybettim)kurumu değiştirmeyi düşünüyorum,hem hizmet kalitesi hemde komisyon oranıyla tavsiye edebileceğiniz kurum var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Bir bankayla çalışıyorum komisyon oranı 10.000'de 1;aylık 10.000 lira civarı komisyon ödüyorum;birkaç kez teknik sorun nedeniyle(ciddi para kaybettim)kurumu değiştirmeyi düşünüyorum,hem hizmet kalitesi hemde komisyon oranıyla tavsiye edebileceğiniz kurum var mı?
    A1 capitalle calisiyorum, simdiye kadar bi sıkıntı yasamadim, bi arastirip bakabilirsin.

GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

krdmd ve eregl pozsyonlarını kapattım..

daha da yukseliş olabilir ama genele yayılması lazım.. beklemedeyim..

volatilite sevindirici hisse bazlı.. elbette endeksi tutmak için son 1-2 yılda hangi hisseleri kullandıklarını bilmek de faydalı oluyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    blackrock, templeton ve bofaml EM varlıklarında RALLİ bekliyorlarmış...

http://www.bloomberght.com/haberler/...e-hazirlaniyor

eregl üç günde 1 lira arttı..

benzetmek gerekirse endeksin 10 bin puan artması gibi bir şey..

Sayfa 769/1223 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •