Sayfa 214/1023 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

rahip salınınca halkb nin bilançoya kar mı yazacak
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Günaydın ahali,
    Jöleli ne güzel söylemiş, buyrun..

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/e...acaksiniz.html
    Yabancılar hisse senedi tahvil satıyorlar şimdi bunları mı alalım biste girip bir güzel dayak mı yiyelim yani onu mu diyo?

3. Akp/muş: (bedelli)elde edilecek gelir hazine'ye aktarılacak-a haber

4. Akp/muş: (bedelli askerlik)çalışanlar ücretsiz izinli sayılacak-ntv

rahibi salsalarda yoncaya hayrı yok gibi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla benim sevdiğim adamlar ya işten atılıyor ya da konuk olarak çağrılmıyorlar.Kaan sarıaydını bir kez kaçırmazdım adama bloombergi yasakladılar.Ercan uysal için özellikle her perşembe tv başında olurdum adamı programdan attılar.En son her hafta para dergisi alınca hisselerimin takasına baktıktan sonra ilk okuduğum erkan şahinöz 2 hafta önce veda yazısı yazdı.Son yazısını okumanızı isterdim.Akıl odur ki geleceği göre ,göz odur ki dağın ardını göre demişti.Ve tüm dünyada gelecek yıl eşi benzeri olmayan bir finansal kriz yaşanacak demişti.E doğruları söyleyen adamı tv ye çıkarırlar mı,dergide yazdırırlar mı anında şut)))))))
    Aha demedim mi benim maşallah dediğim 6 ay yaşıyor))))))) Uğur gürsesi de hürriyetten taburcu etmişler.En sevdiğim hürriyet yazarıydı.Forumda da yazılarını çok beğendiğim arkadaşlar var, ayaklarını denk alsınlar ona göre

7. Yabancılar Iphone satıyorlar, onu da alalım mı?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Yabancılar hisse senedi tahvil satıyorlar şimdi bunları mı alalım biste girip bir güzel dayak mı yiyelim yani onu mu diyo?
    Mümkünse ikisi de diyor)))))))

Sayfa 214/1023 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •