O üslup Cengiz abinin yazma şekline hiç benzemiyor.
Yazan o değilse ve Cengiz abi ile özdeşleşen bu ismi bir başkası bilerek aldıysa hoş olmamış. Çünkü hisse.net te eskilerden krokodil kim diye sorsanız onu söyler.
PADİŞAHIM ÇOK YAŞA
PADİŞAHIM ÇOK YAŞA
PADİŞAHIM ÇOK YAŞA
YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.
Evet o yazan kişi Cengiz abim değilmiş maalesef. Özel işleri sebebiyle borsayı ve forumları bırakmış.
Kendisini hatırlayıp anan tüm dostlarına selamı var.
Borsaya sence dönme ihtimali varmı derseniz bilemem.
PADİŞAHIM ÇOK YAŞA
PADİŞAHIM ÇOK YAŞA
PADİŞAHIM ÇOK YAŞA
YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.
gördüğüm lüzum üzerine bu yeni nicki alarak foruma girdim..ben krokodil yani yeni ismimle Eski krokodilim..bursadan cengiz sipahi yani ..bilenler bilir..yeni formdaki krokodil nicki ile hiç bir bağım ilişkim yoktur..dolayısı ile o nick ile yazılanlar beni bağlamaz...kail kardeşime mustafa kardeşime de söylediğim gibi borsayı ve forumlara yazı yazmayı bıraktım.. bu yazım hariç...hem maddi hem manevi paçamı kurtarmak derdindeyim..herkese selam eder saygı ve sevgilerimi sunarım efenim...
))
Yer İmleri