Sayfa 233/1023 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Başlığa yazı yazmamın sebebidir bu yazdıklarınız. Ekonomi kötü kriz var daha kötü olacak dediğiniz hatta bu görüşünüzü verilerlele haberlerle desteklediğiniz negatif ekonomik beklentiniz ile bu ortamda bazıları için vatan haini fetöcü bilmem neci olabilirsiniz. Ülke maalesef bu ortama geldi getirildi.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Artık siyasi tartışmaları bırakalım arkadaşlar yanlış anlaşılan bir cümle insanı aylarca uğraştırabilir.Baksanıza karikatür dolayısıyla tazminat davası kazanılmış, milletvekilleri tazminat ödeyecekmiş.Onlar tazminat öderse biz evi barkı satsak altından kalkamayız.O yüzden dolar konuşalım daha iyi.Ekonomik politikaları eleştirmek ilerde sakıncalı hale gelir mi onu cidden şimdiden tahmin edemiyorum.Burda 2 tane trol gelir insanı provake eder ,e onun işi mesleği bu zaten ,insan 2 laf eder sonra başı belaya girer.Şu son mesajlara istinaden yazmadım ,o tartışmayı yapan arkadaşlar alınmasın ve cevap vermesin.Demokratik fikir özgürlüğü anlamında ülke düzeyimiz açısından beyin fırtınası diye düşünülsün yazdıklarım)))))))))

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Başkanım ons ta 1100 lerin görüleceği soylentisi de konuşuluyor.
    görsün sıkıntı yok
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Başlığa yazı yazmamın sebebidir bu yazdıklarınız. Ekonomi kötü kriz var daha kötü olacak dediğiniz hatta bu görüşünüzü verilerlele haberlerle desteklediğiniz negatif ekonomik beklentiniz ile bu ortamda bazıları için vatan haini fetöcü bilmem neci olabilirsiniz. Ülke maalesef bu ortama geldi getirildi.
    siyasi kısmına girmeyince olmuyor ekonomi ve siyaset malesef iç içe ama en azından siyasi kısmını kenara bırakarak arada bir yorum yazın kendinizden mahrum bırakmayın başlığı
    bir halt olacağı yok.

bugün eregl ye verebilirler
    bir halt olacağı yok.

dünde aynı idi altın ve parite nanaydı dolar tüm paralar karşısında değer kazanıyordu ve biz dolarda eksi kapatmıştık bakalım çekirge 2. kez aynısını yapacak mı
    bir halt olacağı yok.

6. 4,63 a falan inecektii USD, yanlış düğmeye bastı galiba.

7. Borsadan zarar çıktı. Şimdi gümüşe gireceğim. Haftalıkta al vermek üzere. Dolar bazında en azından.

Ya ersoy deltanın topiği var ,2020 global kriz falan diye.Ben de o tarihlerde kriz beklediğimden çok merakımı çekti okudum adam sağolsun çok bilgili.1929 krizinde ve 1970 krizinde ne artmış diye yıllardır merak ederdim, grafiklerle o zamanlarda onsun uçtuğunu yazmış ,baktım 100 yıllık ons grafiklere cidden doğru ons o yıllarda uçmuş.Bakıyorum millet gelip gelip adamı aşağılıyor,sen milleti dolara yönlendiriyorsun şu bu, vatana zarar veriyorsun mealinden laflar.Kardeşim bu forumlar ekonomi forumları dolar ,gram altın falan uçarsa benim zararım ne olacak dedim cevap gelmedi.Cidden garip garip yazılar var bu forumlarda ,trol falan olur da bu ekonomik öngörüleri vatan sevgisi şu bu ile kıyaslamak cidden absurd.Herkes ev geçindiriyor parası erimesin artsın istiyor.Ne artacaksa parası orda olsun istiyor.İktisadi laflara cevap da iktisadi olmalı.Başka mecralara konuların çekilmesi bu düzeylerde insanların yazdığı forumlarda komik oluyor.Düşünce özgürlüğü açısından da artık sıkıntılı durumlarda olduğumuz kesin.

Sayfa 233/1023 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •