Sayfa 24/28 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
Arama sonucu : 218 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Piyasalar nereye gidiyor? Gün içi canlı yorumlar, hisse tespitleri , trade fırsatları

  1. #185
    Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    https://www.mahfiegilmez.com/2018/07...-arttrr-m.html

    Merkez bankası faiz arttırırmı?

    okunması gereken bir yazı..

  2. #186
     Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Ortalama kırılması geri çekilme sadece 260 puanla sınırlı kaldı.
    95 900 fibonacci %61.8 düzeltme seviyesine hareket devam ediyor.
    Merkez bankası toplantısı öncesi gördüğümüz bu sert hareket bence kararla ilgili olumlu beklentinin fiyatlar içerisine dahil edildiğini gösteriyor. RSI indikatörünün zirvede olması aynı zamanda %61.8 fibonacci düzeltme seviyesine olan 95 900' e gelmiş olmamız
    realizasyon ihtiyacını gösteriyor. Fakat burada grafikteki 21 ve 50 ağırlıklı ortalamalar aşağı geçilmedikçe 88 000 - 89 500 aralığınca açtığımız pozisyonların kapatılması için bir neden oluşmayacaktır. 1 ve 5 dakikalık grafiklerde ortalamaların kırılıp kırılmamasına göre gün içi sat al yapılabiliyor.

    95 900 önemli bir seviye üzerinde kalınması durumunda "sonraki adım" 97 500 olacaktır yine bu seviyenin hemen üzerindeki kanal üst trend direnci bizim açımızdan en önemli nokta.
    Çünkü bu kanalın yukarı kırılması kriz senaryolarının bertaraf edilmesi kurun, faizlerin aşağı gelmesi anlamına gelecektir.
    Dolayısıyla 95 900' den gelecek realizasyonlar ve merkez kararı sonrası kanal direncine yönelik olası hareketler sonraki stratejimiz açısından önemli.

    "Ortalamalar kırılmadıkça dün içi realizasyonlar yapsam da pozisyonumu korumaya devam ediyorum"


  3.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Endeks toparlandıkça dipten bu da toparlanacaktır.
    Ama geçen sefer de hisse sorulduğunda yüksek faiz ortamı konut satışı ilişkisi nedeniyle getirisinin istenilen seviyede olmayabileceğini söylemiştim.
    Damat olayından sonra maalesef sert düştü yabancı ağırlığından dolayı.
    Bu fiyatlar bedava , aksini kimse söyleyemez ama maalesef yükselmesi için de bir katalizör gerekiyor.

    Sert düşen başka bir hisse de arclk , benim de trade ettiğim bir hisse.
    Kurumunuza bir sorun orta uzun vade için arclk mi ekgyo mu ?
    6 aylık bilanço arclk kötü gelebilir , ekgyo çok iyi gelecek.
    Bilançolardan sonra ikisini değiştirmek bana mantıklı geliyor , arçlk global bir şirket, beko Avrupa' da 1 numara.
    Değişim noktasını belirlemek açıkçası zor.
    Bilanço ekgyo' yu ne kadar yükseltir , ya da arclk bilançosu onu ne kadar baskılar bilmiyorum.
    Arclk de de yabancı satışı var , nereye kadar düşürürler onu da bilmiyorum.
    Bir sürü kurum yüksek fiyatlarda ekgyo da sat verdi. Sonra bir daha benim bildiğim alım önerisinde bulunan nadiren oldu.

    https://kanalfinans.com/raporlar/his...isse-yorumlari
    Sayın Parasever değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.iyi ki varsınız.

  4. #188
    Merkez bankası kararı saat 14:00 önemli

    95 900 fibonacci %61.8 düzeltme seviyesi , kabine olayından sonra açıkçası temkinliyim , 95 900 ' den gelen realizasyon piyasanın da öyle olduğunu gösteriyor. Karar beğenilirse aşmayı deneyebilir , aksi taktirde 94 200 93 - 94 tekrar görülür

  5. #189
    98 000 - 106 500
    92 000 - 101 000
    Daha önceki iki tepki hareketimiz, "her ikisinde de fibonacci %61.8 düzeltme seviyesi direnç görevi gördü.
    Tam olarak bu seviyeyi gördüğümüzde RSI' nin de zirvede olduğunu teknik olarak realizasyon gerektiğini belirtmiştim.
    Dün dikkat çektiğim gibi %61.8 fibonacci düzeltme seviyesi bu son harekette 95 900, grafikte çalıştığı da gözüküyor.
    Bugün 94 500' de kanal üst direncini test ettik , kanalın içine dönmememiz gerek dönersek eğer kanal alt desteğine geri çekiliriz.
    Karar beklendiği gibi gelirse de ilk izleyeceğimiz seviye bu sabah gördüğümüz en yüksek seviye olur 95 567 geçilirse fibonacci %91.8 düzeltme seviyesi 95 900 tekrar karşımızda olur.
    Karar sonrası kanal üzerinde mi kalacağız yoksa kanal içerisine geri mi çekileceğiz izleyip göreceğiz.


  6. #190
    Grafikte a noktasına bakarsanız ortalamaların aşağı geçildiğini görürsünüz. Bildiğiniz gibi 5 dakikalık grafikleri gün içi realizasyonları
    zamanında görmek için kullanıyoruz , 1 dakikalıklardan da yardım alıyoruz.
    Bu sabah gördüğümüz en yüksek seviye b noktası , 21 ve 50 ağırlıklı ortalamaların kesiştiği nokta ve ardından sert bir geri çekilme oluyor. Şimdi de c bölgesinde 21 ve 200 ağırlıklı ortalamaların altında ve kanal üst direncinin hemen üzerindeyiz , dar bir aralıkta karar öncesi sıkıştık. Kararın olası etkilerinin nasıl olacağını yazdım , görülmesi gereken bir grafik olduğu için ekledim , realizasyonlar çoğunlukla bu şekilde oluyor , grafikler çoğu zaman birbirine benziyor.


  7. #191
    Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    Açılışta gerçekten inanılmaz bir fırsat verdi. MB kararını dirençlerin ustunde bekleyeceğini beklemek bence saflıktı. Dunku uyarınız fibonacci seviyesi satış için mukemmel bir yerdi.teşekkürler..

    Ancak şuan MB toplantı oncesi ozellikle 13-14 arasında yukarı yapacagını kararla birlikte de dirençi aşacağını sanıyorum. Neden boyle derseniz pasta ve teknik analiz uyumu boyle olmasını gerektiyor bence.

    dikkat yatırım tavsyesi değildir

    yorumlarınızı dikkatle izliyoruz Sn Parasever

  8. Destek felan kalmadi damat sayesinde

    Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 24/28 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •