Sayfa 40/2404 İlkİlk ... 30383940414250901405401040 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. daş düşebilüü ayu çıkabilüüü

2. sigaraya çıkıyom geldiğimde 108,500 olsun palacım. thx.

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    valla mahcup olmağa başladım sanki kendimi kasmış gibi hissederek yüzüm kızarmağa başladı. yaa ben sana dün olayı anlattım ben insanlar güldüğü zaman mutlu olurum sadist biri değilim. teşekkür ederim sağolun üzülerek burada olayı kapatalım diyorum herkese sevgiler saygılar hoşca kalın..
    ne mahçup olacan dostum ,gel paylaş işte.

Yaşamsal süreçte sunumun önü ve arkası BİLGİ nin birikimsel dokusunu taşımalıdır...
    Ki, öğrenim ve aktarımda geçerli olan bilginin, el değiştirerek büyümesi genişlemesi dir...Paylaşmak.....
    Hayat hoş gerisi boş

endeksi ve garanı takip edenler garan 8.80 kırmadan satışta ısrarcı olmayalım. buda hatıra olsun
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    endeksi ve garanı takip edenler garan 8.80 kırmadan satışta ısrarcı olmayalım. buda hatıra olsun
    haa işte böyle dostum

Bu forum geniş bir forumdur ..borsa konusunda tecrübeliler olduğu kadar tecrübesizler de var ..onun için tecrübeli olanların bildiklerini paylaşmaları yararlı olur zaten forumculuğun amacı da bu değil mi? bildiğimizi paylaşmak.
    Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    sigaraya çıkıyom geldiğimde 108,500 olsun palacım. thx.
    dün siagaraya gittiğinde 700 point sürdü yukarıya sen hep sigaraya çık bence

şaka şaka .... sigara zararlı ,ivedilikle bırakmanı tavsiye ederim.
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    vob long maliyetim 109125 Garan 8.95

şimdi vob 109250 garan 8.85 vobdaki poz bunun iki katı ,vobdan 250 kazanç bu şuh kızdan 100 zarar yani totalde 150 kar ,, komsyonlar vergiler ... londra ve zürihteki brokerlere söz verdiğim takımlar hepsini düş 50 lira ya kaldı ya kalmadı ne annadım bu tradeden

vob aynı bu şuh kız 8.81 ,40 daha getti kaldı 10

8.78 de ciddi bir desteği var bakalım orda ne yapacak.
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    dün siagaraya gittiğinde 700 point sürdü yukarıya sen hep sigaraya çık bence

şaka şaka .... sigara zararlı ,ivedilikle bırakmanı tavsiye ederim.
    gene almış eşşoğlusu.

ama bir gün sigaraya gidiyom deyip gitmeyecem. işte o gün görecek gününü

Sayfa 40/2404 İlkİlk ... 30383940414250901405401040 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •