Sayfa 288/1023 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Merkez bankasından hikayeler başlıyor ..

*TCMB: SON DÖNEMDE AÇIKLANAN VERİLER İKTİSADİ FAALİYETTE DENGELENME EĞİLİMİNİN BELİRGİNLEŞTİĞİNE İŞARET ETMEKTEDİR

*TCMB: YAKIN DÖNEMDE MALİYET YÖNLÜ GELİŞMELER VE GIDA FİYATLARINDAKİ OYNAKLIK ENFLASYON ÜZERİNDE ETKİLİ OLMUŞTUR

*TCMB: ÖTE YANDAN, FİYAT ARTIŞLARININ ALT KALEMLER BAZINDA GENELE YAYILAN BİR NİTELİK GÖSTERDİĞİ DİKKAT ÇEKMEKTEDİR

*TCMB: İÇ TALEP KOŞULLARININ ETKİSİNİN AZALACAĞI ÖNGÖRÜLMEKLE BİRLİKTE ENFLASYON VE ENFLASYON BEKLENTİLERİNİN BULUNDUĞU YÜKSEK SEVİYELER FİYATLAMA DAVRANIŞLARI ÜZERİNDE RİSK OLUŞTURMAYA DEVAM ETMEKTEDİR

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Haydaaaaaaaa ..
    Kandırıldık

*tcmb: Bu çerçevede kurul, sıkı para politikasının uzun bir müddet korunmasının gerekebileceği değerlendirmesinde bulunmuştur

*tcmb: Merkez bankası fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki bütün araçları kullanmaya devam edecektir

*tcmb: Enflasyon görünümünde belirgin bir iyileşme sağlanana kadar para politikasındaki sıkı duruş kararlılıkla sürdürülecektir

*tcmb: Enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları, para politikası kararlarının gecikmeli etkileri, maliye politikasının dengelenme sürecine vereceği katkı ve enflasyonu etkileyen diğer unsurlardaki gelişmeler yakından izlenerek ihtiyaç duyulması halinde ilave parasal sıkılaştırma yapılabilecektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geçen hafta gerekçelerimi yazmıştım birebir örtüşmüşüz.

https://www.mahfiegilmez.com/2018/07...-arttrr-m.html
    niye düşürmediler diye soranlar bu mesaja baksın
    artışı gerektirir tek beklenti yoktu
    bir halt olacağı yok.

5. Tam bir ters köşe

6. Ayhan Başgan Bol fıstıklı havuç dilimi yada şöbiyet için bir tavsiye verirmisin ? Nerden almalı ? :=))

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    MB ya faiz artırmayacak veya 0-0.75 bandında millet alışverişte görsün MB bağımsızdır falan ayarı için birşeyler yapacaklar , hatta mevcut duruma bakacak olursak faiz artışı olmayacak gibi duruyor.....Faizlerin yükseleceği piyasada gösterge yükselir borsa düşer döviz yatayda sırasını bekler....Faizde 5 yıllıkta devlet 20.50 gibi oranda geçenlerde borçlandı şimdi 18.60 da falan....Demekki piyasa faiz artışı beklemiyor ve mala gömülüyor.....
    Ne dedim Faiz yok....Faiz olan yerde borsa yükselmez , DIBS de faizler düşmezdi......Dolarda pala Longcularıda sıraya dizdiğine göre şimdi sıra shortcular da ...acelesi yok amcamın

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Ayhan Başgan Bol fıstıklı havuç dilimi yada şöbiyet için bir tavsiye verirmisin ? Nerden almalı ? :=))
    4.88 den yarısını sattım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 288/1023 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •