-
Merkez bankasından hikayeler başlıyor ..
*TCMB: SON DÖNEMDE AÇIKLANAN VERİLER İKTİSADİ FAALİYETTE DENGELENME EĞİLİMİNİN BELİRGİNLEŞTİĞİNE İŞARET ETMEKTEDİR
*TCMB: YAKIN DÖNEMDE MALİYET YÖNLÜ GELİŞMELER VE GIDA FİYATLARINDAKİ OYNAKLIK ENFLASYON ÜZERİNDE ETKİLİ OLMUŞTUR
*TCMB: ÖTE YANDAN, FİYAT ARTIŞLARININ ALT KALEMLER BAZINDA GENELE YAYILAN BİR NİTELİK GÖSTERDİĞİ DİKKAT ÇEKMEKTEDİR
*TCMB: İÇ TALEP KOŞULLARININ ETKİSİNİN AZALACAĞI ÖNGÖRÜLMEKLE BİRLİKTE ENFLASYON VE ENFLASYON BEKLENTİLERİNİN BULUNDUĞU YÜKSEK SEVİYELER FİYATLAMA DAVRANIŞLARI ÜZERİNDE RİSK OLUŞTURMAYA DEVAM ETMEKTEDİR
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Haydaaaaaaaa ..
Kandırıldık
-
*tcmb: Bu çerçevede kurul, sıkı para politikasının uzun bir müddet korunmasının gerekebileceği değerlendirmesinde bulunmuştur
*tcmb: Merkez bankası fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki bütün araçları kullanmaya devam edecektir
*tcmb: Enflasyon görünümünde belirgin bir iyileşme sağlanana kadar para politikasındaki sıkı duruş kararlılıkla sürdürülecektir
*tcmb: Enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları, para politikası kararlarının gecikmeli etkileri, maliye politikasının dengelenme sürecine vereceği katkı ve enflasyonu etkileyen diğer unsurlardaki gelişmeler yakından izlenerek ihtiyaç duyulması halinde ilave parasal sıkılaştırma yapılabilecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
ayhan53
niye düşürmediler diye soranlar bu mesaja baksın
artışı gerektirir tek beklenti yoktu
bir halt olacağı yok.
-
-
Ayhan Başgan Bol fıstıklı havuç dilimi yada şöbiyet için bir tavsiye verirmisin ? Nerden almalı ? :=))
-

Originally Posted by
heval
MB ya faiz artırmayacak veya 0-0.75 bandında millet alışverişte görsün MB bağımsızdır falan ayarı için birşeyler yapacaklar , hatta mevcut duruma bakacak olursak faiz artışı olmayacak gibi duruyor.....Faizlerin yükseleceği piyasada gösterge yükselir borsa düşer döviz yatayda sırasını bekler....Faizde 5 yıllıkta devlet 20.50 gibi oranda geçenlerde borçlandı şimdi 18.60 da falan....Demekki piyasa faiz artışı beklemiyor ve mala gömülüyor.....
Ne dedim Faiz yok....Faiz olan yerde borsa yükselmez , DIBS de faizler düşmezdi......Dolarda pala Longcularıda sıraya dizdiğine göre şimdi sıra shortcular da ...acelesi yok amcamın
-

Originally Posted by
bir-esnaf
Ayhan Başgan Bol fıstıklı havuç dilimi yada şöbiyet için bir tavsiye verirmisin ? Nerden almalı ? :=))
4.88 den yarısını sattım
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri