Sayfa 158/169 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Altın vurus v

1. Sn BıkmışBroker;

Sanayi şirketlerinin geçmişi, bankalaran geleceğine bakılmalı felsefeniz hakkında bir sorum var.

Bankaların neden geleceğine bakılması gerektiğini anlıyorum fakat sanayi şirketlerinde neden gelecek değil de geçmişe bakmalıyız?

Teşekkürler.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Sn BıkmışBroker;

Sanayi şirketlerinin geçmişi, bankalaran geleceğine bakılmalı felsefeniz hakkında bir sorum var.

Bankaların neden geleceğine bakılması gerektiğini anlıyorum fakat sanayi şirketlerinde neden gelecek değil de geçmişe bakmalıyız?

Teşekkürler.

Çünkü, YATIRIMLARINI TAMAMLAMIŞ, sanayi kuruluşları, YÜKSELEN USDTL NEDENİYLE bütün dünyada REKABETÇİ VE İHRACAATA YÖNELİK HAMLE YAPMA ŞANSI BULACAKLARDIR!!

Bedava bilgi veriyorum, uşağlar, yararlanın.

Varsa itirazı olan, ya şimdi konuşsun, ya da ‘ebediyete kadar’ sussun!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

3. Sn.bıkmış abi (bıkmış diyorum ama siz yinede bikmayin bizlere bir şeyler öğretmeye bakın)

Bankaların geleceğine bakarken yapısal olarakmi finansal olarakmi öncelik vermemiz gerekiyor.

4. Borsayı haydutlar basmış, bir anda eller yukarı çektirip yatırımcının elinde ne var ne yok, soyup kaçıyorlar. Haliyle bu kadar kapkaççının olduğu yerde ekrana bakmadan 1 gün bile geçiremiyorsak borsaya para yatırmanın ne anlamı var.

5.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Çünkü, YATIRIMLARINI TAMAMLAMIŞ, sanayi kuruluşları, YÜKSELEN USDTL NEDENİYLE bütün dünyada REKABETÇİ VE İHRACAATA YÖNELİK HAMLE YAPMA ŞANSI BULACAKLARDIR!!

Bedava bilgi veriyorum, uşağlar, yararlanın.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Anladım, iki sorum daha var.

- Senaryo olarak makronun ve endeksin bu şekilde devam ettiğini varsayarsak; bu X sanayi şirketi endekse göre iyi performans gösterse bile bu performans ne kadar iyi olabilir?

- Bu felsefeniz yalnızca bu dönemin koşulları için değil mi? Farklı bir ortamda sanayi şirketlerinin geleceğine bakmak daha avantajlı olabilir yani?

Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Sn.bıkmış abi (bıkmış diyorum ama siz yinede bikmayin bizlere bir şeyler öğretmeye bakın)

Bankaların geleceğine bakarken yapısal olarakmi finansal olarakmi öncelik vermemiz gerekiyor.

Ben buna ‘BORSADA YAN GEL YAT’ formasyonu diyorum!
    Size ‘ana kapının ANAHTARINI’ verdim.
    Yok öyle yağma, oturun, dersinizi çalışın, bundan sonraki adımları da ‘netice olarak’ buraya yazın ki ben de okuyayım!

Göreyim bakayım ne kadar anlamışsınız.
    Ben YAZDIKÇA ‘Armut piş, ağzıma düş’ formasyonuna çevireceksiniz ortalığı!

Yok öyle YAĞMA!

Allaam Yareppim.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku

Ben buna ‘BORSADA YAN GEL YAT’ formasyonu diyorum!
    Size ‘ana kapının ANAHTARINI’ verdim.
    Yok öyle yağma, oturun, dersinizi çalışın, bundan sonraki adımları da ‘netice olarak’ buraya yazın ki ben de okuyayım!

Göreyim bakayım ne kadar anlamışsınız.
    Ben YAZDIKÇA ‘Armut piş, ağzıma düş’ formasyonuna çevireceksiniz ortalığı!

Yok öyle YAĞMA!

Allaam Yareppim.

Sonra gelmeye başlayacak sorular;
    1-Hangi kağıtlar alınır?
    2-Hangi seviyeden alınır?
    3-Bi de 2-3 Tur o sanayi kağıtlarından AL-SAT yapsak?

Tövbe estafurullah!
    24 saat mesai versek yetmez!!!

Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Anladım, iki sorum daha var.

- Senaryo olarak makronun ve endeksin bu şekilde devam ettiğini varsayarsak; bu X sanayi şirketi endekse göre iyi performans gösterse bile bu performans ne kadar iyi olabilir?

- Bu felsefeniz yalnızca bu dönemin koşulları için değil mi? Farklı bir ortamda sanayi şirketlerinin geleceğine bakmak daha avantajlı olabilir yani?

Teşekkürler.

Çok soru soruyorsun, sana şu TÜYOYU vereyim;
    Ben ÖNCE TEMEL ANALİZ yaparım!
    Sonra TEKNİK ANALİZ!

Aramızda kalsın, kimseye söyleme e mi?

Millet de der ki ‘çok başarılı grafikleri var!’..
    Bu topikin İLK SAYFASINDAN BERİ TEMEL ANALİZ YAPTIM, aslında hem de ‘TEKNİK ANALİZ’ eşiliğinde!

Meslek sırrıdır, ne olur kimseye söyleme he?

Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Sayfa 158/169 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •