Sayfa 291/1252 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    %5 değil ama yüzde 25 te değil ..benim savım şu bahri tr de bazı mallar çok ucuz .kayin birader arabistanda çalışıyor ..enişte diyor türkiye cennet ki dünya para alıyor orada..makarna 5 tl diyor ..maydonoz vs 8 10 lira ..sebze meyve zaten pahalı ..kiralar fecaat..geçen yine senede 7 kere yunanistana bulgaristan a giden biri dedi avrupanın en ucuz benzini tr de diye...ama onu çözemedim kafa durumunu ne yiyor ne içiyor ...yine geçenlerde çocukluk arkadaşımı gördüm ingilterede londrada beynelmilel bir lokantada garsonluk yapıyor ..dedim olum bu ne hal kunta kinte gibisin ...sorma dedi ücretler çok düşük 25 metrekare evde anca geçinip gidiyoruz ..ee yahu burada ..... restaurant var garsonların hepsinin altında araba var ..O da şaşırdı ..yani diyeceğim bu enflasyon biryerde patlak verecekti fiyatlarda baskı vardı ..yine iyiyiz hafızam beni yaniltmaz ..7 senedir 1 lira kilosu karpuz yiyoruz ...2011 da plazma aldım .eve ceyran parasi geldi 140 lira hiç unutmam tv yi kıracaktım ..geçenlerde 120 lira geldi aynı ev aynı insanlar ki çoluk çocuk büyüyor ..bu işe akıl sır erdiremiyorum..7 sene gecmis fatura ayni ..demek elektrik ya ucuza alıyoruz ya üretiyoruz ya başka bir şey ..
    Elektrik faturaları roket taktı, Marsa ulaştı. Hiç kimse den de duymadım elektrik ucuzladı diye, hayırdır inşallah...

2. zamanında swap diye bişey vardı.. zamanında dediysem de iki yıl falan önce.. böyle volatil ortamları severdi. mevduata göre üç beş fazla alırdık. sonra çöktüler üstüne bi anda kayboldu.. gece gece andı beni.

3.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Akşam Bloomberght'de bir profesör (!), faiz enflasyonu artırır dedi, sonra da biraz enflasyonun iyi bir şey olduğundan herkesin cebinin para gördüğünden bahsetti (hatta enflasyon düşükken vatandaşın şikayetçi olduğunu bile ima etti). Kendisini sonuna kadar destekliyorum Tez zamanda ekonomi yönetiminde görev alır umarım.

Bir de bugün (vade dönüşümdü) MT faizler düştü dedi. 1 puan düşük vermeye kalktı dün dediğine oranla. Peki o zaman ya eft yapalım ücreti nolur ya da günlük koyalım pazartesi çekeyim diyince sistem dünkü oranı verdi dedi. TL varlıkları enflasyonla sıfırlayarak ekonomiyi düzeltme politikası izlenecek önümüzdeki dönemde anlaşılan.
    bende izledim dün akşam küresel piyasalar programındaydı yeni dönemin adeta ipuçları verildi izlerken ter içinde kaldım

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Fakirmis hangi fakir 36 tl ye peynir yer .) bak sana benden tavsiye paramanya git 101 e 350 gr kutulu peynirler var yeşil olanı koyun kırmızı olanı keçi ..27 tl kilosu ..aynı şekilde bimde de var binvezir diye..kutularin üzerine hafifçe baş parmaginla bastır, sert olanları kap ..ha evde koyun keçi evde yenmez dersen aynı peynirlerin mavisi var .O da 23 lira kilosu ..su için de arıtma alın 7 ayda çıkardı parasını ..
    Sn. r.lucas arıtma için önerebileceğiniz marka ya da model var mı?

Cuma günü tl bağlayan oldu mu normal mevduat için paylaşırsa sevinirim

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

Dudu kokteyl domates al .kırmızısı yoğun domates tadı var.hemde fiyatı iyi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Sn. r.lucas arıtma için önerebileceğiniz marka ya da model var mı?
    Bende 7 asamali olan bir aritma var.
    Spring water marka.
    Hepsi ayni esasinda.
    Altta 3 tane filtre var.
    Ustte memran filtre dedikleri ters osmos filtresi sonra da tat veren iki tane daha.
    Filtrelerin kalitesi ve duzenli degistirmek onemli.
    Fazla para vermemek lazim.
    600-700 TL lik bir yatirim ile su sorunu cozulur.
    Damacanadan kurtulunur.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bende 7 asamali olan bir aritma var.
    Spring water marka.
    Hepsi ayni esasinda.
    Altta 3 tane filtre var.
    Ustte memran filtre dedikleri ters osmos filtresi sonra da tat veren iki tane daha.
    Filtrelerin kalitesi ve duzenli degistirmek onemli.
    Fazla para vermemek lazim.
    600-700 TL lik bir yatirim ile su sorunu cozulur.
    Damacanadan kurtulunur.
    Syg,
    dudu abi filtresi ne kadar dayanıyor ? Ne kadara değiştiriyor yetkili servisi !

Sayfa 291/1252 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •