Sayfa 254/367 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    haaa,

diyeceniz ki

- sen orasını merak etme, bu hırsızlar küplerini doldurdu,

ayakkabı kutularına doldurdukları

onlara da, sülalelerine de ömür boyu yeter..

ben onlara laf etmiyom zaten..

hatta "saygı" bile duyuyorum.. )))

benim merak ettiğim ;

şu memlekette "avantadan" yaşayan

"etkisiz" elemanların

"sonrasında" koyacakları tavır ? ??????????????

bence "CeHaPe Zihniyetine" kalır yine ihale... )))))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    geyiği bırakıp, hemen araştırmalıyım..

bu organik solucan yenebiliyor mu acaba ?

eğer "yenebiliyor"

ve bünye kabul ediyor ise

yırttık demektir..

Millet Bahçeleri Projesi

ve "organik solucan" meselesinin önemi

ilerleyen zaman içerisinde

toplum nazarında

hak ettiği karşılığı

daha iyi bulacaktır zannımca.. )))

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Askeri ateşe santral mantral işiyle ilgilenmez abi...Önce İran sonra peşine Çin ve III. Dünya savaşı planlayan bir sisteme karşı Donkişotluk bizimkisiâ�¦

Yıkılmadım ayaktayım durumlarına kadar gider bu iş...Ama ben 2-3 yıldır yazıyorum buralara...El mecbur bize gelecekler...Göbeklitepe tamgaları söylüyor bütün bu şarkıları...11 bin yıl !...Boru mu lemâ�¦

A.Q mun evanjelikinin inancı vaa da bizim yoh mu ?...Te be vaa elbet...
    http://m.ensonhaber.com/erdogan-4unc...mpression=true

yetkisiz abem;

Çinliler sur yapmış onlar savunmacı bea...!
    ;)

Sinop dediydim, Uzungöl'e yapma ihtimalleri var.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

4. Solucan deyip geçmeyim; ölümsüzlük geni var o haycancıklarda…

http://www.webtekno.com/son-40-bin-y...ar-h50538.html

Şaka bir yana Edirne ciğer tavası benzeri bir şeyler denedim geçenlerde...Bir porsiyona 25 solucan...1-2 sos felan, gayet güzel tat bıraktı ne yalan söyleyim...Lakin bunu Nusret'e pazarlattırmak lazım...Damak tadı olaraktan biraz denişik bir tad, bir aroma var...Asıl mevzu şu: Seneye 5 milyon olacak ya, 1,5 ay sonra 10 milyon 4 ay sonra da 20 milyon felan olacak abi...Şimdiden sitrateji kurmam ilazım...Yoğsam o kadar solucan...Örgütten içeri atarlar a.q...Neme lazım...

na hah hah haaaaa !...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Solucan deyip geçmeyim; ölümsüzlük geni var o haycancıklarda…

http://www.webtekno.com/son-40-bin-y...ar-h50538.html

Şaka bir yana Edirne ciğer tavası benzeri bir şeyler denedim geçenlerde...Bir porsiyona 25 solucan...1-2 sos felan, gayet güzel tat bıraktı ne yalan söyleyim...Lakin bunu Nusret'e pazarlattırmak lazım...Damak tadı olaraktan biraz denişik bir tad, bir aroma var...Asıl mevzu şu: Seneye 5 milyon olacak ya, 1,5 ay sonra 10 milyon 4 ay sonra da 20 milyon felan olacak abi...Şimdiden sitrateji kurmam ilazım...Yoğsam o kadar solucan...Örgütten içeri atarlar a.q...Neme lazım...

na hah hah haaaaa !...
    Tavuk yetiştir bea....!

Tavuk en cok solucan yemeyi sever.
    Solucan yumurtası muhteşemdir. Köy yumurtası....Bildiğin....
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

6. Gayet tabiki yazdığımız şeylerin kimisi muhkem, kimisi müteşabih...Yüce rabbim kime nasıl alıcı verdiyse herkes o kadarını alacak...Kadim Şaman öğretilerinde "doğadaki hiç bir şeyin kendisi için yaşamadığı"ndan bahsedilir:

- Nehirler kendi suyunu içemez
    - Ağaçlar kendi meyvesini yiyemez
    - Güneş kendisini ısıtamaz
    - Ay kendisi için parlamaz
    - Çiçekler kendisi için kokmaz
    - Toprak kendisi için doğurmaz
    - Rüzgar kendisi için esmez
    - Bulutlar kendi yağmurlarından ıslanmaz …

Doğanın Anayasasında ilk madde şudur: Her şey birbiri için yaşar !...

"Ben biz olduğumuz zaman ben olurum, ben ben olduğum için sen sensin"
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

7. Tavuk & yumurta işinde "derin devlet" var abi...Herkesin evinde 3-5 ligorin varkene ve herkes yımtasını bunlardan günlük ve taze alıyorkene, fazlasını arada kesip yiyorkene, bi baktık kuş gribi felan fıstık...An itibariyle köylü memet yımtayı BİM, A101, ŞOK gibi marketlerden alıyor...

Gayet muhkem bir anlatım...Sanırım...

8. Hektaş ürün gamına bakıldığında yeni ilaçlar eklerken, organomineral gübre satışlarının da eklendiğini görüyoruz. Şirket bunun için geçen yıl Eskişehir'de fabrika kiraladı ve organomineral gübre gerçekleştirdi. Yılın ilk yarısında 6 bin tona yakın organomineral gübre satışı gerçekleştirdiği görülüyor. Eklenen yeni ürünler şirkete hem satış geliri hem de yüksek karlılık getirmiş.
    Önümüzdeki yıl biz de vermeye başlayacağız çok muhtemelen...Çok yakında organomineral gübre için en iyi organik bileşen solucan gübresi olacak...Gençler yazsın bu dediklerimi bir kenara...Çok ciddi paralar dönecek bu sektörde...Şimdiden 10.000 tane alın atın bir kenara...1.000 TL yaw...Çoğalsın dursun evin bir köşesinde...

Sayfa 254/367 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •