Sayfa 219/809 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by flamenco72 Yazıyı Oku
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji...olabi-40911587

Sadece buzdolabı..
    Ürün tutarsa bunun ardından çamaşır makinası bulaşık makinası da gelir..Fırın olur mu bilemem teknik bir konu..zira pre-pregler ısıl işlemlerle nihai formuna ulaşıyor..
    alıntı; Beyaz eşya ihracatı, bir önceki yıla göre yüzde 7'lik bir artış göstererek 1.26 milyona ulaştı. Üretim ise yine bir yıl öncesine kıyasla yüzde 8 artarak 1.83 milyona ulaştı.
    http://www.bloomberght.com/haberler/...llik-17-azaldi

Bu daha sadece beyaz eşya sektörü..
    Sonuçta beyaz eşyada böyle bir kulvar açılacaksa tabiidir ki..1 senede üretilecek boeing adetinden çok daha fazla ürün talebi orta çıkar..
    Daha bunun otomotivi, motorsikleti, motorsiklet kıyafeti (kaskı eldiveni,koruyucu aparatları), yatı, teknesi, vesairesi falan var..
    Buralardan bakınca Kompozit pazarının geleceği iştah açıcı görünüyor...
    Kompozit ayağımızın iyimser beklentilerin dahi üstünde bir hızla gelişebileceği ihtimali, iyimser bakışımı besleyen kıyak bir sofra adeta..BU Gişesi yüksek olacak bir film hikayesi..Umarım kurgu, senaryo, yapım yönetim...hepsi bir arada biz yatırımcılara başarılı bir film dizisi izletirler..
    KORDSA -RİSE OF PRE-PREGS-
    KORDSA -BATTLE OF GRAPHENE,
    KORDSA -RETURN OF CRATOS..
    ))
    İyi pazarlar..(Best markets) )
    Bu buzdolabinda kullanilan materyallerin dogrudan Kordsa ile alakasi var mi? Ya da daha spesifik sorayim; Arcelik bu urunu ve benzerlerini uretmek icin belli materyalleri Kordsa'dan mi aliyor?
    ...

2.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Bu buzdolabinda kullanilan materyallerin dogrudan Kordsa ile alakasi var mi? Ya da daha spesifik sorayim; Arcelik bu urunu ve benzerlerini uretmek icin belli materyalleri Kordsa'dan mi aliyor?
    Doğrusu bilmiyorum..Ama Dikkat çekmek istediğim konu kompozit teknolojilerinin ve özelde karbon fiberin önündeki olası pazar potansiyelidir...
    http://www.kordsa.com/media/download...chnologies.pdf

3.  Alıntı Originally Posted by flamenco72 Yazıyı Oku
    Doğrusu bilmiyorum..Ama Dikkat çekmek istediğim konu kompozit teknolojilerinin ve özelde karbon fiberin önündeki olası pazar potansiyelidir...
    http://www.kordsa.com/media/download...chnologies.pdf
    Belli bir alani var. Gelecekte onemli rol oynayacak bence. Arcelik konusunu merak ettim ben de.
    ...

4.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Belli bir alani var. Gelecekte onemli rol oynayacak bence. Arcelik konusunu merak ettim ben de.
    Aslına bakarsanız reklamın metni ve konseptine bakarsanız adeta KORDSA şirketinden brief alınmış gibi...Eh bu aromada; Brief alındıysa neden hammadde alınmasın da dedirtiyor doğrusu..Yani bir önsezi, daha doğrusu bir his benimkisi..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Beyler kordsa dan önce AKSA var sanki.. ya da şöyle demeli AKSA yı unutmayın derim

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Beyler kordsa dan önce AKSA var sanki.. ya da şöyle demeli AKSA yı unutmayın derim

Evet haklısınız..dediğim gibi talep ve pazar potansiyeli bağlamında kaleme aldığım bir düşünce kompozisyonu..Kordsa'nın tedarikçi olabilme ihtimali altını çizdiğim gibi sadece bir his veya temenniden ibarettir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by flamenco72 Yazıyı Oku
    Evet haklısınız..dediğim gibi talep ve pazar potansiyeli bağlamında kaleme aldığım bir düşünce kompozisyonu..Kordsa'nın tedarikçi olabilme ihtimali altını çizdiğim gibi sadece bir his veya temenniden ibarettir...
    Güzel hisler elimde henüz ikisi de yok.. umarım iyi bir fiyattan almak nasip olur..

8.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Güzel hisler elimde henüz ikisi de yok.. umarım iyi bir fiyattan almak nasip olur..

cekige gelen vergi ve zamlardan dolayi anlasilan arcelikde farkli kaynak olan kompozite yonelmis bunun devami gelirse kordsa cok ekmek cikar Turkiyenin en buyuk kompozit tedarikcisi ...

gelecegi parlak bi sirket her ne kadar sabr test etsede urun gami yelpazesi ve patent agi ile insallah gelecegim parlayan yildizi

kordsa hep ne der inovasyon

Sayfa 219/809 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •