Sayfa 310/1252 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. benim taksitten ötürü bir borcum kalmıştı ödeyip kapatacağım dedim,isterseniz şimdi kapatabiliriz demişti,geçen sene eylülde oldu bu,borcu ödedim kapatmak için aradım kart aidatından ötürü filan bahsettim sonra iade ettiler ve mesai saatleri içinde arayın genel merkez iade yapmıyor demişti.

2.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    ICBC
    19 yeni (2.kullanım)
    43 gün
    28 k
    tbank
    500 üstü 32 gün 19,5
    pazarlıksız yeni giriş

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    benim taksitten ötürü bir borcum kalmıştı ödeyip kapatacağım dedim,isterseniz şimdi kapatabiliriz demişti,geçen sene eylülde oldu bu,borcu ödedim kapatmak için aradım kart aidatından ötürü filan bahsettim sonra iade ettiler ve mesai saatleri içinde arayın genel merkez iade yapmıyor demişti.
    Bilgilendirme için tşk

4.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Nasıl geri alabiliyoruz bilginiz varmı ?
    Prosedür tüketicidernekleri tarafından açıklanana kadar beklemeliyiz. Devlet tüketici olarak avukatsız bir formül sunarsa yani bu paranın geri ödenmesi ile ilgili keskin bir irade koyarsa alırız, yoksa uğraşılmaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bi sorum olucak garanti kredi kartı aidatı yansıtmış 134 tl geçen hafta aradım 65 tl bonus önerdiler kabul etmedim iptal edin dedim. Talebiniz alındı 1 hafta içinde iptal olucak dediler. 1 hafta sonra kartı kırıp atabilirsiniz dediler. Ben her sene arayıp iade alıyodum fakat bu sene böyle oldu. Hiç karşılaşan oldu mu bu durumla
    Geçen sene benim de başıma böyle bir şey gelmişti, aradım iade istedim her seferinde bir yıl açık kalmak şartıyla iade ederlerdi, fakat bu kez yapmadılar, 1 yıllık süre daha dolmamış 10 gün falan sonra tekrar arayın dediler, aradım yine 1 yıl açık kalmak şartı ile iade ettiler.

6. Kredi kartı aidatı konusunda bulduğum bir çözümü anlatayım hiç dil dökmeye gerek yok.
    X bankasının zamazingo isimli bir kredi kartına sahipsiniz diyelim ve yıllık aidat yansıtılmasına bir veya iki ay kalmış olsun X bankasının dalgamotor isimli başka bir kredi kartına başvurup alıyorsunuz ve ondan sonra zamazingo isimli kredi kartını iptal ediyorsunuz böylece zamazingo isimli kredi kartına yansıtacakları yıllık aidattan yırtıyorsunuz ve X bankasının dalgamotor isimli kredi kartıyla yeni bir yıla başlamış oluyorsunuz.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Prosedür tüketicidernekleri tarafından açıklanana kadar beklemeliyiz. Devlet tüketici olarak avukatsız bir formül sunarsa yani bu paranın geri ödenmesi ile ilgili keskin bir irade koyarsa alırız, yoksa uğraşılmaz.
    Tüketici hakem heyetine başvurun demişler daha ne olsun ,masrafı belge hazırlama ,dilekçe yazma, fotokopi,ulaşım vs.Hangi aşamada olduğunu internet üzerinden kontrol edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Geçen sene benim de başıma böyle bir şey gelmişti, aradım iade istedim her seferinde bir yıl açık kalmak şartıyla iade ederlerdi, fakat bu kez yapmadılar, 1 yıllık süre daha dolmamış 10 gün falan sonra tekrar arayın dediler, aradım yine 1 yıl açık kalmak şartı ile iade ettiler.
    Sn ersunan82 geçen sene oldu ama dimi

Sayfa 310/1252 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •