Sayfa 309/1252 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Aslında şöyle olması lazım...Devlet, bankalara bir emir gönderecek. Bu tür işletim ücretlerinin txn_kod ları bellidir bankalarda. Bu koda haiz bütün hareketlerin mudi hesaplarına aktarılması şeklinde bir emir gönderecek ve bankalar da bunu yapacak. En kolay ve hızlı ve mudilerin hepsinin faydalanabileceği şekil bu...

Ama imkansız tabii bunun yapılması bu ortamda ve ülkede...

2.  Alıntı Originally Posted by ragwaer Yazıyı Oku
    İyi akşamlar. Vadeli altın hesabı için bankanızın aylık faiz oranını biliyor musunuz acaba? Ben teb ile çalışıyorum ve %3 faiz vermekte. Altın vadeli için sanki düşük bir oran gibi geldi bana, o yüzden sormak istedim. Yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa memnun olurum.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    teb % 3 mü veriyor vadeli altına? emin misiniz? web sayfasında aylık 0,5 yazıyor

3. Arkadaşlar bi sorum olucak garanti kredi kartı aidatı yansıtmış 134 tl geçen hafta aradım 65 tl bonus önerdiler kabul etmedim iptal edin dedim. Talebiniz alındı 1 hafta içinde iptal olucak dediler. 1 hafta sonra kartı kırıp atabilirsiniz dediler. Ben her sene arayıp iade alıyodum fakat bu sene böyle oldu. Hiç karşılaşan oldu mu bu durumla

4. ICBC
    19 yeni (2.kullanım)
    43 gün
    28 k

5.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bi sorum olucak garanti kredi kartı aidatı yansıtmış 134 tl geçen hafta aradım 65 tl bonus önerdiler kabul etmedim iptal edin dedim. Talebiniz alındı 1 hafta içinde iptal olucak dediler. 1 hafta sonra kartı kırıp atabilirsiniz dediler. Ben her sene arayıp iade alıyodum fakat bu sene böyle oldu. Hiç karşılaşan oldu mu bu durumla
    Mesai saatleri içerisinde arayın,diğer saatlerde garanti genel bir hatta bağlanıyor onlar iade yapmıyor,denk gelmiştim ben aynı süreci yaşadım ertesi gün gün içinde aradım 11 gibi,iade ettiler,6 yıldır iade alıyorum bonus karta,tek kartım zaten.

6.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Mesai saatleri içerisinde arayın,diğer saatlerde garanti genel bir hatta bağlanıyor onlar iade yapmıyor,denk gelmiştim ben aynı süreci yaşadım ertesi gün gün içinde aradım 11 gibi,iade ettiler,6 yıldır iade alıyorum bonus karta,tek kartım zaten.
    Bende cuma sabahı 10 gibi aramıştım banada 5 veya 6 senedir iade ediliyor ama bu sefer böyle oldu

7. Demek ki bankalarda durumlar kötü ki bu işlemlerden feragat etmiyorlar artık...

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Peki ilk aradığınızda size ne dediler. Bana olduğu gibi 1 hafta sonra kartı kırabilirsiniz mi dediler

Sayfa 309/1252 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •