Arama sonucu : 3595 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by xdemir Yazıyı Oku
    Yukardan satıp aşağıdan alanlar kardadır maliyeti 1 liraya geliyor. Hisse 1 liraya düşse onların maliyetine gelir. kalanlar yanlış yaptı satıp alanlar doğru yaptı.
    evet katılıyorum onu yapanlara yaramıstır bende sahsen kademelı alıs yaptım ona ragmen hala malıyetıme gelemedı . barı bugun 1.28--1.30 gıbı kapatsa harıka olacak pek umut yok gıbı bı cılgınlık yapsa keske
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

2.  Alıntı Originally Posted by husomacit Yazıyı Oku
    evet katılıyorum onu yapanlara yaramıstır bende sahsen kademelı alıs yaptım ona ragmen hala malıyetıme gelemedı . barı bugun 1.28--1.30 gıbı kapatsa harıka olacak pek umut yok gıbı bı cılgınlık yapsa keske
    1.20 nın altı tehlikeli korkutmak için salsa bile tekniği bozar yoksa bir şey olmaz dediğin seviyelerin bir önemi yok fiyatı istediği seviyeye getirir. Ben 1 hafta içinde 1.30 civarını bekliyordum ani oldu. Demek ki acelesi var ya da paslaşacağı kişiler seviyeyi yüksek buldu.

Sadece sesli düşündüm herkes hayal kurabilir fazla hayalperestim her halde. Her okuduğunuzu yatırım için kullanmayınız hele bu hisseye hiç yatırım yapmayın. Adamın adı belli GALİP deme ki bizler de mağlup oluyoruz

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •