Sayfa 449/931 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    Yazdiklarim 2C finans raporu sayfa 30’dan alinmistir.
    Kaldi ki madem yanlis yaziyorum, neden dogrusu budur demek yerine kacak oynuyorsunuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    arkadaşım senin nedemek istediğni ben algılayamadım yani sen şuanda 22 milyon zarar mı var diyorsun açık söyle ve bu zarar güncele nezaman yansıyacak sene sonunda hesapları kapatırken mi yada yansıdımı nedir ?

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    arkadaşım senin nedemek istediğni ben algılayamadım yani sen şuanda 22 milyon zarar mı var diyorsun açık söyle ve bu zarar güncele nezaman yansıyacak sene sonunda hesapları kapatırken mi yada yansıdımı nedir ?
    Portfoyu bu sekilde yonetmeseler ilk yarida 30 milyon kar vardi demek oluyor.
    Zarari dusunce 8 milyon kar kaliyor ki aciklanan rakam bu.

imza yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku

şimdi oldu.onu biliyoruz güzel yönetilse idi şuanda geçen seneyi geçmiştik.22 milyon zarar var deyince ben güncele yansıyacak ne var diye araştırma yapıyorum.yaptıgı hamlelerden zararı hesaplamaya kalkarsak işin içinden çıkamayız.

4.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    Yazdiklarim 2C finans raporu sayfa 30’dan alinmistir.
    Kaldi ki madem yanlis yaziyorum, neden dogrusu budur demek yerine kacak oynuyorsunuz?

doğrusunu merak ediyorsanız, vakit ayırıp raporu okuyun.

5.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku

portföyün tamamı ile altın alsalar 252 milyon varlık oluyordu şimdi 221 var demek ki 31 milyon zarar var. Eğer Amazon hissesi alsalardı atıyorum 100 milyon kar gelirdi demek 92 milyon zarar var. Olmayan bir işlem ile ilgili zarar oluşur mu?

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    portföyün tamamı ile altın alsalar 252 milyon varlık oluyordu şimdi 221 var demek ki 31 milyon zarar var. Eğer Amazon hissesi alsalardı atıyorum 100 milyon kar gelirdi demek 92 milyon zarar var. Olmayan bir işlem ile ilgili zarar oluşur mu?
    biz reele odaklanalım bence.neticede 6 aylıkta 8 milyon şuan itibari ile 11 milyon kar var.dediğim gibi yaptığı hamleler olumlu olsaydı demek bizi gerçeklerden uzaklaştırır.

Yani arkadaşın dediği saçma sapan atraksiyonlar yapmasalar portföyün normal getirisi bozulmayacaktı diyor benim anladığım.E o konuda da yerden göğe kadar haklı.Bu hıyarlar dövize karşı pozisyon alıp rüzgara karşı işemişler ve hala finans piyasalarından ekmek yiyorlar ya helal olsun.Ben bu kağıda muhafazakar ve sağlamcı olduğu için girdim ne bileyim kumarbaz olduklarını))))))

Serkan Bey,
    Ben size adamlarin rapora koydugunu belirtiyorum, siz ise ebemin sakali olsaydi dedem olur muydu acaba tarzinda seviyesizlik yapiyorsunuz.

Size verecek son cevabim bu, atmasyona devam edin

imza yok.

Sayfa 449/931 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •