Sayfa 317/1252 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    sabah bi sorun yoktu..

telefonla ulaşmaya çalışın derim.

syg,
    Su an ulasabiliyorum. Tesekkurler

2. Temmuz ayı TÜFE beklentisi %1, yıllık %16,36.

Enflasyon artmaya devam ediyor, piyasa faizleri kendisi TCMB den bağımsız artıracak demektir.

Yoksa ingilizler fişi çeker mi? Hoş çin den 3.6 milyar dolar alındı ama nereye kadar. İngiliz vermezse çine git, çin vermezse...?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by ragwaer Yazıyı Oku
    5000gr üstü için bu oranı aldım, ama diğer bankaları da merak ettiğim için arkadaşlara sormak istedim. Bilgisi olan var mı acaba, altın vadeli mevduat faiz oranlarını, paylaşırsanız çok memnun olurum.
    denizbank da yüksek veriyor, bir sorarsanız. forumda birisi yazmıştı.
    teb ilginç, webi güncellememişler belli ki. ben 3 aylık bağlıyorum, %2 brüt veriyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    denizbank da yüksek veriyor, bir sorarsanız. forumda birisi yazmıştı.
    teb ilginç, webi güncellememişler belli ki. ben 3 aylık bağlıyorum, %2 brüt veriyor.
    %2 bile iyi. vade gelince şubeyi aramak gerekicek. demekki cepteteb'deki oranlar daha düşük
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Aktifbank'in web sitesine 1 saattir ulasamiyorum. Benzer sikinti yasayan varmi?
    Ben bugün dolar al- sat işlemlerinden baya zarar verdim, belki kendilerini korumaya almışlardır. ) Döviz güncelleyen eleman iyi fırça yemiştir.

6. dövizde stopaj %18 ama altında değil niye ki

çok ilginç..

ytd.

syg,

7. sebze meyvede dusus var patetes soganı semt pazarlarında 1.50 den veriyorlar ..ama diger gıda ve temizlik malzemeleri cok zamlandı.. ornegin yumurta fiyatı tavuktan cok attı gecen hafta halkmar dan koliyi 9 tl ye alıyordum bugun baktım 16 tl olmus ..bimde aynı ..dısardaki yerlerde 16-20 arası degisiyor ...yazın mangal dolayısı ile tavuk fiyatlarıyla beraber artar ama bu sene artıs cok fazla haralde degisik bir durum var yumurtada ..uretim mi az yoksa ihracat falan mı gidiyor da az oldugu icin artıyor ne isse

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    sebze meyvede dusus var patetes soganı semt pazarlarında 1.50 den veriyorlar ..ama diger gıda ve temizlik malzemeleri cok zamlandı.. ornegin yumurta fiyatı tavuktan cok attı gecen hafta halkmar dan koliyi 9 tl ye alıyordum bugun baktım 16 tl olmus ..bimde aynı ..dısardaki yerlerde 16-20 arası degisiyor ...yazın mangal dolayısı ile tavuk fiyatlarıyla beraber artar ama bu sene artıs cok fazla haralde degisik bir durum var yumurtada ..uretim mi az yoksa ihracat falan mı gidiyor da az oldugu icin artıyor ne isse
    Keskinoğlu yumurta piyasadan çekildi sanırım, bir süredir marketlerde görmüyorum. Yem fiyatları da dövize endeksli olunca enflasyonda kat edilecek mesafe çok.

Sayfa 317/1252 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •