Sayfa 322/1252 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Avukat ile avukatlık ücretinin bankadan alınması üzerine bir anlaşma yapılabilir. Davalar sonuca bağlandıkça yani iş avukat tarafından garanti hale geldikçe bunu kabul edecek avukatlar fazlalaşacaktır.

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/hesap...3EO8mZV7aDaY_Q
    evet olabilir.lakin bankalarda hep yokuş gösteriyor.normalde 2 günlük iş hukuk ile min 6 ay.
    keşke karar mercii kolay yöntemi uygulatsa da toplamı banka hesaplasa gitsek alsak )
    syg
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

giden pek gelmez bizim ülkede
    bi tarihte zorunlu tasarruf vardı geri aldığım sıfır.
    Bes im var.tam 10 yıl biter %25 devlet katkısı sorry para yok al ödediğini buna dua et derlar valla )
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

3.  Alıntı Originally Posted by yeniozrumeli Yazıyı Oku
    konuya eğilmek lazım
    fakattt
    ör: makbuzlar toplamı 2000 tl
    avukat masrafı + harcı hurcu = 3000 tl çıkarsa vay halimize ))
    Hakem heyeti ile çözülemezse, dava açıldığında masrafları da banka öder demiş yorumlarda(Kazanılma ihtimali kesin diye düşünerek)

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hakem heyeti ile çözülemezse, dava açıldığında masrafları da banka öder demiş yorumlarda(Kazanılma ihtimali kesin diye düşünerek)
    iyi bari
    yanlış hesap bağdattan dönüyor.
    hadi hayırlısı bakalım.
    inşallah sürümcemede kalmaz.
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

5.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Ben bugün dolar al- sat işlemlerinden baya zarar verdim, belki kendilerini korumaya almışlardır. ) Döviz güncelleyen eleman iyi fırça yemiştir.
    Döviz hep geç güncelleniyor orada. Sadece bugüne özel bir durum değildi. Kritik veriler, kararlar öncesinde sistem güncellenmeden el butonda olduğunda iyi kazandırıyor.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6. Mükemmel! 10 yılda (2009 - 2018) USD bazında 5 kat getiri + (temettüler ve bölünmeler) global kurbanlarını bekliyor! :-) 1500 den başlayan yolculuk kesintisiz bir şekilde 7500 lere geldi. Acaba nerede ve nasıl bitecek filmin sonu? :-) Tahminler?

7. Danıştayın aldığı karar, büyüklüğü ile doğru orantılı olarak tartışılmıyor. Daha mühim konuları yazmayanlar , basit bir konuyu sayfalarca yazıyorlar. HİÜ dediğiniz şey aylık en fazla 2 tl. dir. ( Hoş ben hiç bir bankaya ödemedim, ödemem ) 2 hesabınız olsa ayda 4 tl. yılda 48 tl. nedir yani. Oysa faiz oranında 1 birim düşükten bağladılar mı sizi 10 hesap işletim çıkarıyorlar.

Aslında çoğunuz dövize geçtiniz ve oran paylaşamıyorsunuz. Dövize geçtiğinizi de itiraf edemiyorsunuz. kaç gündür Tbank ve ISCB dışında neredeyse oran yazılmamış. Ben mevduatta değilim yatırım fonundayım. Ama yine de müşteri temsilcileri dönüşümü sormak için aradıklarında oran istiyorum ve yazıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Doviz olarak gayet iyi ,banka nasıl referans verirmisiniz ?
    ilk defa işlem yapıyorum...ilgiden memnunum...arkasında ÇİN DEVLETİ VAR.....başka söze gerek yok sanırım...altın hesabı yok...eurobond işlemi yapamıyorlar....(şimdilik dediler)

Sayfa 322/1252 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •