Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 121/1014 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 961 - 968 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    Bencede crypto paralar cok farkli bir dunya. İnsanlarin artik yavas yavas girmesi gerekiyir. Son on gundeki litecoini fark ettinizmi . 4 dolardan 10 dolara vurdu. Bende kafami duvara vurdum.

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O çakma koyinlere bulaşma yanarsın. Sen bilirsin tabi.

2. 250 milyar liralık batık kredi yenileme süreci ne için var ki?

Dürüst bankacılar 1-2 yıl sonra bu NPL lerin kamuya yük olarak devredileceğini söylüyor. Daha pahalı benzin daha pahalı domates peynir zeytin olarak bu bedeli hepimiz ödeyeceğiz. Şirketleri batıran ailelerse çoluk çocuk ciplere binmeye devam!

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Eski forumdaşlar olsa hani beton nasıl çöküyor birtane batan haber bulun diyorlardı

Öyle bir devirdeyiz ki batanın gizlendiği batacak olanların gizli elden kurtulduğu, batınca zaten bir gecede öğrenir bu millet.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Öyle dememek lazım Bizdeki kriz Abd de ki gibi olmaz , ABDli parası batsın der geçebilir. ve ülkesine güveni vardır..

Ama bizde canımı al paramı alma durumları var ;) Atı alan üsküdarı geçtikten sonra ABD falan ye gider

Geriye kalan betoncularda psikolojik çöküntü ve toplu intiharlar getirebilir cinsten.

Demekki yasamla ilgili sorunlar sadece kisi basi GSMH'yi yukseltmek ve teknoloji cagini yakalamkla cozulmuyor.

Alıntı Originally Posted by HubFund Yazıyı Oku
    250 milyar liralık batık kredi yenileme süreci ne için var ki?

Dürüst bankacılar 1-2 yıl sonra bu NPL lerin kamuya yük olarak devredileceğini söylüyor. Daha pahalı benzin daha pahalı domates peynir zeytin olarak bu bedeli hepimiz ödeyeceğiz. Şirketleri batıran ailelerse çoluk çocuk ciplere binmeye devam!
    İşte o ahlaksızların enikleri ciplerde dolaşırken sürünen çoğunluk isyan edip onlara saldırmasın diye de Türkiye cumhuriyetinde TEK ADAM rejimine gitmeye karar verdiler ama anlayan kim. Bu iş olursa sonu nerede biter onu bilemem ama ben en son tek adam ülkesi TUNUS` da simitçi `mi ne kendini yakarak fitili ateşlemişti onu bilirim.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku

Demekki yasamla ilgili sorunlar sadece kisi basi GSMH'yi yukseltmek ve teknoloji cagini yakalamkla cozulmuyor.
    Bizimkiler köprü vidasını yanlış taktım diye japonlar gibi harikiri yapmıyor be üstadım.

nerden çalarım derdinde ;)

tabloyu yanlış okuyon.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Ben o deprem tellallığının bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Beton satmak için.
    Zira halen istanbulda çürük çarık evlerde oturan milyonlar var.

Deprem haritasında egeye bakıyorum, ege kıyıları deprem riski açısından istanbuldan çok daha tehlikeli. Ama ege için milleti gazlayan bir tek uzman yok. Varsa yoksa istanbul. Çünkü en büyük rant burada.
    Bilinçli olduğunu düşünmüyorum , Egede evet deprem riski daha fazla olabilir. ancak ben zamanında araştırmıştım.

Egede sürekli deprem oluyor hatta 3 5 güne bir bunları inceleyebilirsiniz kandilliden... şimdi küçük depremler sürekli olduğu için o enerji sürekli birikmiyor,ancak marmaraki öyle değil. orda fay hatlarında ciddi potansiyel birikimi var ve bu nedenle büyük deprem olma ihtimali artıyor.

Yani kısaca egede 6.5 ve üzerinde bir deprem olma olasılığı % 20 iken marmarada bu % 90 falandır.

Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Bilinçli olduğunu düşünmüyorum , Egede evet deprem riski daha fazla olabilir. ancak ben zamanında araştırmıştım.

Egede sürekli deprem oluyor hatta 3 5 güne bir bunları inceleyebilirsiniz kandilliden... şimdi küçük depremler sürekli olduğu için o enerji sürekli birikmiyor,ancak marmaraki öyle değil. orda fay hatlarında ciddi potansiyel birikimi var ve bu nedenle büyük deprem olma ihtimali artıyor.

Yani kısaca egede 6.5 ve üzerinde bir deprem olma olasılığı % 20 iken marmarada bu % 90 falandır.

Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
    Ben bu nedenle memleketimi ( Golcuk ) terk edip Ankara'ya yerlestim.

Ben bu sorunun ciddiyetine inanirim.

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Bizimkiler köprü vidasını yanlış taktım diye japonlar gibi harikiri yapmıyor be üstadım.

nerden çalarım derdinde ;)

tabloyu yanlış okuyon.
    Mevzu bundan cok daha ote ve ciddi aslinda ...Mutluluk endexlerinde de tablo buna benzerdir.......Demekki buu ulkeler ilerde yuksek refah seviyelerini kaybedip bizim gibi uzun bir muddet ciddi siyasi, ekonomik vs gibi sorunlari yasamakla karsi karsiya gelirlerse toplum buyuk bir sosyal cinnet ve cokus yasayacaktir.....Sosyal ve Toplumsal alt yapilari cok kirilgan....

Neticede insanoglu duygu, dusunce ve irade sahibi bir varliktir...Hayvan gibi sadece bol ve lezeetli yem vermekle mutlu olabilecek bir varlik degil...Insanoglunun maddiyat kadar baska ihtiyaclarida vardir....Bu hakikat gelismis ulkelerde ekonomik ve refah seviyelerinde yasanabilecek ciddi sarsintilarda daha net bir sekilde ortaya cikacaktir....

Sayfa 121/1014 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •