Originally Posted by
Don Kişot
Kanımca mali durumu sorunlu olduğu için SPK tarafından izlemeye alınan, uzun zamandır kar açıklamayan, sermayesi ve piyasada dolaşan hisse sayısı düşük, BIST'teki işlem görme sayı ve süreleri sınırlı, açığa alım/satımdan muaf tutulan hisselerin şimdilik listede yer almaması daha uygun olur.
Bu kategorideki hisseler listeye dahil edildiğinde sizin veri yükleme ve grafik güncelleme süreniz de 30 dakikayı geçecektir. En güzeli ben listede kayıtlı C ve D grubu 19 hisseyi aşağıya yazayım. Bunların silinmesi kararını da size bırakayım. Kolaylık ve başarı dilerim.
AKPAZ/AVHOL/BIMELK/BRMEN/BURVA/DESA/DOGUB/EGCYO/EGPRO/GLRYH/
ISBTR/LIDFA/METUR/PKENT/ROYAL/SANFM/SEYKM/TACTR/YAYLA
Bu hisselerin hemen hemen hepsi talepler doğrultusunda listeye eklendi. Bu nedenle şimdilik onları silmem doğru olmaz düşüncesindeyim...
Şimdilik yükleme hızına bir çözüm bulana kadar C ve D grubu hisselerini eklememek sizin de dediğiniz gibi daha doğru olacaktır. Şimdiden 338 hissede mevcut zaten...
İleride kategori oluşturabilirsem ve hızı arttırabilirsem o zaman sıralı liste olarak ekleriz...
Görüşleriniz ve yardımlarını tekrar tekrar teşekkürler...
Sadece hisse isimleri ile değil; her yönden, her zaman görüş ve tavsiyelerinizi duymaktan memnun olacağımı bir kez daha belirtmek isterim.
Bu site benim olduğu kadar sizlerin de. Kullanacak olan sizlersiniz. Neye ve nasıla sizler karar vereceksiniz ben yapabildiklerimi yapmaya gayret edeceğim. Yapamadıklarımı öğrenmeğe çalışacağım. Olduğu kadar artık...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri