Sayfa 454/916 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    İkinci bir dalga beklentisi mevcut normal şatlarda. Bu normal olan tepki. Bizim fakirin ne tepki vereceği ise meçhul.
    Başkan sabrına hayranım ))) yıllardır burdasın.
    Ben biraz boşaltmıştım ama bugün tekrar alıma geçtim, bilançoya kadar devam.
    Marmarisin en yeni en büyük oteline tatile geldim. İsim vermiyim. Hem kapasite artışı yani çok turist beklediklerinden hem de yenileme ihtiyacından Mayıs başı tüm teşkilatı çanak tabak ne var ne yok değiştirmişler. Hepsi Kütahya Porselen. Sanırım çoğu kalite otel, Türkiye de ki aynısını yapmış. Satın almacının dediğine göre 2-3 tır mal çekmişler.
    Bu şirkette yüklü İhracatta var. F/k yerlerde, borcu harcı da yok.
    Lakin bikançoda bunlara ))))
    Allah peygamber korkusu dedik, bildiklerini yaptılar her zaman. Rahmani bilançolar gelseydi şimdi 13-15 bandındaydı.
    Umarım, rahmani bilanço gelir, gider. Yıllardır zararda bekleyenler zararını kurtarır. Ben yokken giderse de mutlu olurum))) sıkıntı yok, ama bu sefer sözüm var kendime bilanço çncrsi behlül gider, yeter ki hakkani rahmani olsun herşey, yoksa gideri çok bu kağıdın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Başkan sabrına hayranım ))) yıllardır burdasın.
    Ben biraz boşaltmıştım ama bugün tekrar alıma geçtim, bilançoya kadar devam.
    Marmarisin en yeni en büyük oteline tatile geldim. İsim vermiyim. Hem kapasite artışı yani çok turist beklediklerinden hem de yenileme ihtiyacından Mayıs başı tüm teşkilatı çanak tabak ne var ne yok değiştirmişler. Hepsi Kütahya Porselen. Sanırım çoğu kalite otel, Türkiye de ki aynısını yapmış. Satın almacının dediğine göre 2-3 tır mal çekmişler.
    Bu şirkette yüklü İhracatta var. F/k yerlerde, borcu harcı da yok.
    Lakin bikançoda bunlara ))))
    Allah peygamber korkusu dedik, bildiklerini yaptılar her zaman. Rahmani bilançolar gelseydi şimdi 13-15 bandındaydı.
    Umarım, rahmani bilanço gelir, gider. Yıllardır zararda bekleyenler zararını kurtarır. Ben yokken giderse de mutlu olurum))) sıkıntı yok, ama bu sefer sözüm var kendime bilanço çncrsi behlül gider, yeter ki hakkani rahmani olsun herşey, yoksa gideri çok bu kağıdın.
    Herkes yok diyor ama herkes turkuaz koylarda geziyor, aç fakir niye yükseltmiyor diye kızıyorsunuz [emoji3][emoji3][emoji3]...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yatırımcı olalım dedik. Sağlam hissede pozisyon alalım dedik aldıkça aldık. Fakir de verdikçe verdi😀 hedefimiz yüksek. Bekleyeceğiz sabır ile. Umudumuz Şaban😂😂

4.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Yatırımcı olalım dedik. Sağlam hissede pozisyon alalım dedik aldıkça aldık. Fakir de verdikçe verdi[emoji3] hedefimiz yüksek. Bekleyeceğiz sabır ile. Umudumuz Şaban[emoji23][emoji23]
    Hocam peki senin hedef kaç?

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Burada bir fiyat vermek yanlış olur. İnsanları yanıltmak istemem. Pozisyonum uzun vadeli olduğu için en azından şunu ifade edebilirim iki rakamlı fiyatlar. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Burada bir fiyat vermek yanlış olur. İnsanları yanıltmak istemem. Pozisyonum uzun vadeli olduğu için en azından şunu ifade edebilirim iki rakamlı fiyatlar. Ytd
    Hadi hayırlısı artık uzun yıllarca burada bekleyeceğiz gibi duruyor.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bizim uzun vade mezara kadar gibi olacak sanırım. Memleket düzlüğe çıkmadan biz de düzlüğe çıkamayacağız.

8. Verdiğini de geri aldı)))

Lakin ülke ekonomisi için çok sıkıntılı kur riski var.
    Hadi bu şirket ihracat yapıyor
    İhracat yapmayan yurt içi bağımlı çalışan şirketler bu gidişle tekkeyi çeviremez
    Hele ki döviz açığı olan borcu harcı harcı olan şirketler nalı diker.
    Bazen kızıyordum, bu şirket aşırı sağlamcı diye, adam haklıymış. Ülke ekonomisi süper bile olsa bunlar eşşeği hep sağlam kazığa bağlıyorlardı. Az borç, az kredi bol nakit , no döviz açığı. Demek ki bugünler içinmiş. Bugünler de uyku kaçırttımıyor.

Bu papaz işi ne olur bilinmez ama Rabbim ülkemize ekonomimize güç versin diyelim. Döviz açığı olan ihracat yapmayan şirketler ve özel şirketlere yüklü döviz kredisi veren bankalar için formül lazım.
    Şu anda Kütahya porselen güvenli liman gibi. 2. Çeyrek bilanço ile rengi belli olur.
    Lütfen alıntı yapmayın, he he deyin geçin)))

Sayfa 454/916 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •