Sayfa 84/1230 İlkİlk ... 34748283848586941341845841084 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 665 - 672 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    1 no: havayolu bence...iç ve dış turizm bu küçülmeden en az etkilenecek sektörlerden...ikinci sıraya da TURKCELL i koyarım.
    Havayolları mantıklı; ihracatta kur avantajından yararlanarak pazar büyütme ihtimali olan şirketler de olabilir.

Turkcell'i hiç bilmiyorum malesef.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    1 no: havayolu bence...iç ve dış turizm bu küçülmeden en az etkilenecek sektörlerden...ikinci sıraya da TURKCELL i koyarım.
    Pek çok kişi itiraz edecek ama ben 2019-20 icin gayrimenkul diyorum. Su anda enflasyon ve kur artışı fiyatlara yansımadı. Gayrimenkul her krizden çıkmıştır önce dusük seyreder sonra hızlanarak farkı kapatır. Gene aynısını bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Turkcell'den bir cacik olmaz. Gandalf gelip sihirli asasi ile dokunmayacaksa;

4.  Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    Turkcell'den bir cacik olmaz. Gandalf gelip sihirli asasi ile dokunmayacaksa;

Cacık olur demedim zaten�� ikinci yarı ülke buyumesi hızla düşecekse en az olumsuz etkileneceklerden biri dedim...yani uçmaz kaçmaz, ama endeksten az düşer, defansif hisse ky ye göre değil ayrıca, büyük hisse fonları tercih edebilir defansif hisseleri.

5. Buralar hisselerde gözlemlediğim şöyle birşey var. Belli bir süre yükseldikten sonra anlamsız düşüşler oluyo. Acaba piyasaya güven olmadığı için karını alan hisseden çıkıyor mu. Hisse lehine olumsuzluk yokken yüzde 6-7 lik düşüşlere hiç bir anlam veremiyorum. Örnek bugün soda hektaş tav camlar

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by metcel34 Yazıyı Oku
    Buralar hisselerde gözlemlediğim şöyle birşey var. Belli bir süre yükseldikten sonra anlamsız düşüşler oluyo. Acaba piyasaya güven olmadığı için karını alan hisseden çıkıyor mu. Hisse lehine olumsuzluk yokken yüzde 6-7 lik düşüşlere hiç bir anlam veremiyorum. Örnek bugün soda hektaş tav camlar

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hektaş, dudu abimiz çok reklamını yaptığı için düşmüştür��( bilanço beklentisi bitti)

Cam lar da enerji zamları ve bilanço sonrası realizasyon hareketi bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    SODA ve HEKTS biraz daha duserlerse guzel giris firsati verirler.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hektaş, dudu abimiz çok reklamını yaptığı için düşmüştür��( bilanço beklentisi bitti)

Cam lar da enerji zamları ve bilanço sonrası realizasyon hareketi bence.
    Bence Brisa arayi kapatsin diye ona bir sans veriyordur ama Brisa da ters yone gidiyor.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 84/1230 İlkİlk ... 34748283848586941341845841084 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •