Sayfa 360/1252 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    ofac listesine alındığı için artık usd transferi yapamazlar diye düşünüyorum, yani akbanktan garantiye transferi swift ile yapamazlar.
    iş adamı değilller, şirketleri de yok. malları da yokmuş ydışında. o zaman kişisel olarak ve biz ülke olarak sıkıntı yok baktığınızda.
    karar tamamiyle sembolik ve göstermelik. ama asıl mevzu, vermezseniz arkası gelecek demek istiyorlar. halkbanka ceza kesemezler, orada yerleşik değil. ancak sistemden çıkarırlar, swiftten çıkarırlar, ydışı borçalanamaz vb vb.
    Orada olması gibi bir şart yok..

2. Hazine bonolari ile ilgilenen var mi? su an 3-5 aylik-bono faizleri ne ciivardadir
    y.t.d.

3. Burgan yeni para 19.4%
    y.t.d.

4. Şu saatten sonra 20 nin altında bağlamak olmamalı...

Alıntı Originally Posted by feveran99 Yazıyı Oku
    Mayıs sonunda dolar ve altına geçmiştim.

2 ay 10 günde net %11,27 getirisi olmuş şu anki seviyeye göre. Hayatımda ilk kez mevduat ısrarımı bıraktım.
    Beni fazla iplemedi ama siz bari (bir TL mevduatcısı olarak) Bahri kardeşimizi zorla peşinizden sürükleseymişsiniz..

6.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    yani faiz 30 sene boyunca durulursa dolara yakınsar ve hatta belki de geçer ama 30 sene kimse bekleyemez diyorsunuz..insan ömrü belli sonuçta çok azımız seksenden uzun yaşıyor...100 yaşını görenler de çok çok ender...
    Zaten biz de 30 yıldan bahsediyorduk yakınsama için.. Anlık ya da kısa vadeli düşünmeyin derken...

Yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    ofac listesine alındığı için artık usd transferi yapamazlar diye düşünüyorum, yani akbanktan garantiye transferi swift ile yapamazlar.
    iş adamı değilller, şirketleri de yok. malları da yokmuş ydışında. o zaman kişisel olarak ve biz ülke olarak sıkıntı yok baktığınızda.
    karar tamamiyle sembolik ve göstermelik. ama asıl mevzu, vermezseniz arkası gelecek demek istiyorlar. halkbanka ceza kesemezler, orada yerleşik değil. ancak sistemden çıkarırlar, swiftten çıkarırlar, ydışı borçalanamaz vb vb.
    Ülke parası para degilki sanki Mozambik parası 2 tane bakana ABD yasağı geldi diye 17 kuruş değer kaybeden TL başka şeyler geldinmi nolur eeee önlem alanda yok sadece izliyorlar hani islerinede gelmiyor değil daha rahat zam yapmak için bahane hazır dolar yükseldi maliyetler arttı .

8. Faizin artmaması belki daha iyi arttığı zaman bak gördünüzmü dolar gene çıktı faiz artışı çözüm değil deniyor reform lazım reform deniyor deneme yanılma metodu ile faiz artmadan belki her şey çözülur mevduat faizini bğenmeyen tahvil alır dolar alır

Sayfa 360/1252 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •