Sayfa 440/777 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Walla beğenmiyorduk ama yine en güzel lafı Civelek abimiz söylemişti geçenlerde..

Çerçeveleyip asmak lazım bu cümleyi;

''İçine düştüğümüz açmazdan çıkış, bizi bu açmaza düşürenlerin aklı ile mümkün olamaz!''

İster sağa bakalım ister sola, ister yukarı ister aşağı, sonuç değişmiyor..

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Amerikanın istediği nedir?
    Pastör denen şahıs mı? Ev hapsine alındıktan sonra zaten Türkiye geri adım atmışken
    hamle sırasını beklemeden yapılan bu hamlenin amacı gerçekten pastörü geri almak mıdır?
    ABD otoriter olmayan bir lidere bile bunu yapsa gerçek amacı işaret ettiği olabilir mi?
    Buna inanacak kadar budala olamam...
    Bu Türkiyeyi yalnızlığa itmekten başka amacı olmayan bir karar. Amaç ne pastör ne de s400 ler.
    Amaç ortadoğuda size ihtiyacımız yok. Ya biat edersiniz yada karşınızda bizi bulursunuz demek.
    Bizden değilsiniz demek.

Bunları yazarken milliyetçi duygularımla değil tamamen yapılan stratejik hamleyi mantığımla yorumluyorum.
    Sn Cumhurbaşkanının kişiliği ortada. Birinci hamle sonrasında ev hapsine alınan biri için sonraki
    hamleler biz pastörü falan istemiyoruz derdimiz başka demek. Kim olursa olsun o makamda bu kadar kısa sürede
    erk i elinde bulunduran geri adım atamaz.Dertleri açık ve net; biz orta doğuda bize köstek olacak bir Türkiye istemiyoruz, sadece bu...

Uyku girmedi gözüme....
    Sabah ola hayrola yine de...
    Katılıyorum..verdiğim Mart kedisi örneğinde olduğu gibi, hem yapıp hem bağırırsan bir gün birileri rahatsız olacaktı bir şekilde..oldularda netekim..yoksa Londra'ya gidildiğinde bile bu iş bitirilirdi kanaatim..finansal piyasalarda ABD'den izinsiz iş yapmak mümkün mü.. fısıldayıverirdi Londra bankerlerine, patırtısız gürültüsüz olur biterdi..

Amaç belli, artık çok fazla ses yaptın..ya biat et, ya ne halt edersen et..biz seni tanıyoruz, ya mesajı alacaksın, ya alacaksın diyorlar kısaca..

3. NATO Müttefik Kuvvetler Harekat Komutanı Scaparrotti'nin ABD'li Papaz Brunson'ı ziyaret etme ihtimali bulunuyor - İHA

Türkiye'ye gelen Avrupa Kuvvetleri ve NATO Müttefik Kuvvetler Harekat Komutanı Curtis Scaparrotti'nin ABD'li Papaz Andrew Craig Brunson'un ziyaret etme ihtimaline karşı güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.
    Dün Türkiye'ye gelen Avrupa Kuvvetler Komutanı ve NATO Müttefik Kuvvetler Harekat Komutanı Curtis Micheal Scaparotti'nin Ankara'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a ile görüşmesinin ardından gözler İzmir'deki temaslarına çevrildi. İzmir'de Çiğli'deki NATO Hava Üssü'nde incelemelerde bulunacak olan Scaparotti'nin İzmir ziyaretinden önce, ev hapsine alınan ABD'li Papaz Andrew Brunson'ı ziyaret etme ihtimali de bulunuyor. Kritik ziyaret öncesi ABD'li Papaz'ın Alsancak'daki evinin önünde alınan güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkarıldı.
    Evin önündeki sokağa yunus polisleri konuşlanırken, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de devriye gezmeye başladı.

Askeri olarak da yanınızdayız deniliyor..
    Gerekirse askeri güçde kullanır sizi buradan alırız mesajı bu..

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Savaştayız..
    ABD artık tarafını seç diyor.

Daha evvelden dile getirdim burada bocalıyorduk..

Karşı tarafı seçersek iran sonrası hedef tahtasına biz konarız..
    Rahip meseleside pek değil bu..

Diyelim rahibi tuttun tamam fetö ile de ilişkisi var mış..
    eeee sonuç

ne yapmayı umuyorsun..
    ABD yi terörist devlet ilan edip nato ile ABD topraklarına girmeyi mi..
    Darbeleri yapan zaten Amerika iki ayyaştan sonra ne yapabildin Amerika'ya?

Olan şu Rusya,İran tarafına geçersin, Abd bu işin sonunda iktidarı öyle ya da böyle devirir, sonra yeni gelen Amerikancı iktidarla eski usul devam ederiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    AKP ne zaman amerikanci olmaktan çıktı...kronolojiye şöyle bir bakmakta,hafizalarimizi yenilemekte yarar var

6. 5.20 ler gelebilir bugün..

7. Çıkar gibi yapılması veya politikalarda uyumsuzluk bile bizi noktaya getirdi ya çıkarsa dilimizi ısıralım.

Türkiye bu kıskaçtan ortak akılla kurtarılmalı, ekonomik olarak doğru yatırımlar yapmalı, insana yatırım yapmalı.

Sayfa 440/777 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •