Sayfa 424/1023 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Döviz bulundurmak yasaklanırsa evde saklayanların elinde kalır, bankadaki döviz hesapları da devletin olur.. Aman olmasın..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben plajdan izliyordum kesmedi yarın koylarda tekne turu yaaprken izleyeceğim. ateşimi söndürmek için tekneden serin sulara atlayacağım
    Dikkat et koylarda sosyeteyi fazla rahatsız etme.
    Sonra yanlışlıkla ekonomi pardon magazin sayfalarında boy boy resimlerin çıkar.[emoji4]

Daha önce 4 ün üzerinde kaldıkça şirketler buna dayanamaz diyen bloomberg ht nin dalaylama ekonomist takımı sonra bu söylemlerini unutup 5 telaffuz etmeye başlamışlardı eminim şimdide 6 ya terfi etmişlerdir. Umutabi her zaman dedi beteri görmeden yeter olmaz, dört olmuş beş olmuş farketmez artık beter görülmeye başlandı devamıda gelecek tedbir almamış , gemiyi güvenli limana çekmemiş olanlar bu fırtınadan kurtulamayacak.

4. https://invst.ly/86520 asla yatırım tavsiyesi olamaz..

Alıntı Originally Posted by fikrim Yazıyı Oku
    Döviz bulundurmak yasaklanırsa evde saklayanların elinde kalır, bankadaki döviz hesapları da devletin olur.. Aman olmasın..
    İranda evde saklayanların elindemi kaldı karaborsa da fiyat 12 resmi kur 4 eee ! orası birde molla rejimi ama gel görki karaborsa yı önleyemiyorlar Türkiyede nasıl önleyecekler ! Bunlar safsata o dediğinizi yaptıkları gün görürüz neler olur .

Öğretmen bayan arkadaşım dün beni aradı artık her ay maaşımla Dolar alıp saklayacağım ne dersin dedi . Dedim ki çok geç kaldın ama madem kendini daha güvende hissedeceksin tabiki al ve kenarda tut . Hayır bunu niye paylaştım, sağ olsun bizi 16 yıldır yönetenler ülkeyi tekrardan 90 lı yıllara geri götürdüler. Beteri görmeye başladık, Dolarda artık yükseliş başka bir boyuta geçmiştir hayırlı uğurlu olsun.

7. 5'e de alıştık mı? şimdi sıradaki gelsin!

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    5'e de alıştık mı? şimdi sıradaki gelsin!
    Sırayla 7 uzak ihtimal değil. Gelecektir o va`dettiği günler hakk`ın belki yarın belki yarından da yakın.

Sayfa 424/1023 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •