Sayfa 392/1252 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    genelde sonda söylenir. ben baştan söyleyeyim.. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, şahsi üfürmemdir..

hayırlı olsun sn bahri. darısı diğer, ağırlıkla ya da %100 tl de olanlara.
    bir buçuk yıl önce MT min emin misiniz dediği zaman bir artı %10.. yedi ay önce finansçı yakın arkadaşlarımın aksi öngörülerine rağmen, 'yuh buralardan alınır mı' denilen rakamlardan bir %10 daha dolara geçmiştim.. sonuç malum..

necmettin batırel gibi oldu pardon

ha türkiye burası, sürprizler cenneti.. ancak şu andaki tabloya bakınca yakın gelecekte dolar aleyhine bir sürpriz çok da olası değil malesef ağırlık tl de olanlar açısından. birkaç puan daha artırırlar belki faizi yakın zamanda ama bu da doları ne kadar süre tutar o da meçhul.

not: al-satçı değil.. birikiminin alım gücünü korumaya çalışan sıradan insan.
    bugün alırken aynı tepkiyi banada mt verdi siz eminmisiniz dedi bende bahriyim dedim alma amacım tamamen uzun vade 1 sene sonra dolardan zarar etme olasılığına razı olarak aldım ancak yeni şoklar olursa kafam biraz daha rahat olur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Dolardan TL ye geçtim . Çoğunluk dolara geçiyorsa ben dolarda durmam arkadaş. . . Şu anda mevduat faizi dolarda 6 TL yi fiyatlıyor....4.80-90 arasına gelirse tekrar girerim

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    ben tl diye bir para birimi tanımıyorum. maaşı alıp, kredi kartı borcumu ödeyip kalanı dolara çeviriyorum.

mızrak bize batmasın da isterse merkeze batsın...
    Bu biraz yaşa da bağlı. Zira eğer gelir TL ve yaş 35-45 arasında ise ilerideki 25-30 senenin TL gelirinin bugüne indirgenmiş halinin zararı , şu anki döviz tasarruflarının yükselişinden elde edilecek karın belki 100 katını geçer. O nedenle bu biraz da pire için yorganın yanmasına sevinmek gibi olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Dolardan TL ye geçtim . Çoğunluk dolara geçiyorsa ben dolarda durmam arkadaş. . . Şu anda mevduat faizi dolarda 6 TL yi fiyatlıyor....4.80-90 arasına gelirse tekrar girerim

Benim yakaya hoş geldin human01.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Benim yakaya hoş geldin human01.
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu biraz yaşa da bağlı. Zira eğer gelir TL ve yaş 35-45 arasında ise ilerideki 25-30 senenin TL gelirinin bugüne indirgenmiş halinin zararı , şu anki döviz tasarruflarının yükselişinden elde edilecek karın belki 100 katını geçer. O nedenle bu biraz da pire için yorganın yanmasına sevinmek gibi olabilir.
    gelirim tl ama dolara endeksli gibi yıllardır aynı seviyelerde. ileride de muhtemelen öyle olacak. ancak tl olarak aldığımı tl olarak tutarsam mevduat faizi yetersiz olduğu için zarar ediyorum. dolayısıyla aldığımı korumaya karar verdim...
    yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku

bu sözleri senden duymak enteresan benle az didişmedin dolar yüzünden ben aldım diye mi yoksa

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bu sözleri senden duymak enteresan benle az didişmedin dolar yüzünden ben aldım diye mi yoksa
    Bahri sen de bizim yakada sayılırsın sadece gözün diğer yakaya seyiriyor biraz.

Sayfa 392/1252 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •