Sayfa 466/1023 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Aliyatirimci Yazıyı Oku
    siz dolarin neden reklamini yapiyorsunuz,
    dolar sizin umdugunuz yerlere gelse ulke komple batiyor.
    iyi niyettli olan adam tl ile yatirim yapar, tl ile yasar, tl ile olur.
    parasinitaptiginiz adamlar bizimle endirekt savas halindeler.
    ne kadar terorist capulcu varsa ekmegi , egitimi ve silahini dolarin sahibi veriyor ustumuze saliyor.

kaldiki yaptiginiz dolar hic bir zaman size bir haltda kazandirmadi, kazandirmayacak.

dolar ilk harekete basladiginda butun bu ortamlardsa soyledim.
    dolar 2,9 bende 2.9 dan kront aldim diye.
    benim kront 20 tl ye cikti.
    bir senden fazlada duzetmesini yapti simdi 11 lira sizin amerikan [acavranizda hala 5 lira.

tasarrufunu tl de tutan ukjesine kotuluk yapmiyor en azindan, az kazaniyor cok kazaniyor o ayri,
    Hadi ben kötü niyetliyim ama ben kötü niyetli olsam etim ne budum ne cürmüm kadar yer yakarım oysa ülke kaynaklarının hepsini kullanmaya muktedir olanlar ülkeyi 500 milyar Dolar gavur parasına muhtaç etmiş ,yatırımları TÜRK LİRASIYLA yapmamış hatta işi o kadar ileri götürmüş ki geçilen köprü ve tünellerden geçiş paralarını DOLAR üzerinden belirlemiş sen gelmiş bana vatan millet sakarya edebiyatı yapıyorsun. Yarın öbür gün benim alın terim paralar badem edilip ele güne el açarsam sen mi bana yardım edecen hadi de bakim. Şimdi bir daha titre ve kendine gel kese kağıdı miliiyetçilik yaparak değil aklı başında tekrar düşün 500 milyar DOLAR dış borcu ben mi yaptım ve sizin dediğiniz gibi eğer bu ülkeye kötülük yapan biri varsa o kim ?

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hadi ben kötü niyetliyim ama ben kötü niyetli olsam etim ne budum ne cürmüm kadar yer yakarım oysa ülke kaynaklarının hepsini kullanmaya muktedir olanlar ülkeyi 500 milyar Dolar gavur parasına muhtaç etmiş ,yatırımları TÜRK LİRASIYLA yapmamış hatta işi o kadar ileri götürmüş ki geçilen köprü ve tünellerden geçiş paralarını DOLAR üzerinden belirlemiş sen gelmiş bana vatan millet sakarya edebiyatı yapıyorsun. Yarın öbür gün benim alın terim paralar badem edilip ele güne el açarsam sen mi bana yardım edecen hadi de bakim. Şimdi bir daha titre ve kendine gel kese kağıdı miliiyetçilik yaparak değil aklı başında tekrar düşün 500 milyar DOLAR dış borcu ben mi yaptım ve sizin dediğiniz gibi eğer bu ülkeye kötülük yapan biri varsa o kim ?
    Anlamış ise ne ala

3. topigin adi dolarda yukselis kacinilmaz.
    benim nacizane fikrim ise dolardan bir halt olmaz.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

topigin adi dolarda yukselis kacinilmaz.
    benim nacizane fikrim ise dolardan bir halt olmaz.
    Hatırlatayım cuma kapanış dolar / TL 5.0820 .. Daha dolardan ne halt olsun?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Umutabi dostum rumuzun manidar umut abi diye bir rumuz ama hiç umut yok değil mi. Her zaman ki gibi güzel yazıyorsun, esas krizi çıkaranlardan hesap sorulacağına gelip burda bir kaç kuruşunu korumaya çalışanlara laf atılmıyor mu deli oluyor insan.

6.  Alıntı Originally Posted by Aliyatirimci Yazıyı Oku
    parasina taptiginiz adamlar bizimle endirekt savas halindeler.
    ne kadar terorist capulcu varsa ekmegi , egitimi ve silahini dolarin sahibi veriyor ustumuze saliyor.

kaldiki taptiginiz dolar hic bir zaman size bir haltda kazandirmadi, kazandirmayacak.

dolar ilk harekete basladiginda butun bu ortamlarda soyledim.
    bir seneden fazlada duzetmesini yapti simdi 11 lira sizin amerikan pacavranizda hala 5 lira.

tasarrufunu tl de tutan ulkesine kotuluk yapmiyor en azindan, az kazaniyor cok kazaniyor o ayri,

iyi niyetli adam ülkeyi soymaz, soyulmasına da göz yummaz
    soyanlara da şak şak yapmaz en azından, varılacak noktayı söyleyenlere atarlanmaz..!!

parasina taptiginiz adamlar bizimle endirekt savas halindeler.

kaldiki taptiginiz dolar hic bir zaman size bir haltda kazandirmadi, kazandirmayacak.

dolar ilk harekete basladiginda butun bu ortamlarda soyledim.
    bir seneden fazlada duzetmesini yapti simdi 11 lira sizin amerikan pacavranizda hala 5 lira.

tasarrufunu tl de tutan ulkesine kotuluk yapmiyor en azindan, az kazaniyor cok kazaniyor o ayri,
    Ya krontçu Yatırımcı Ali, sana geçen sene içeride 130 milyar dolar sıcak var demiştim..babam mı soktu bunları içeri, geçimini, cari açağı nasıl karşılıyorsun diye sormuştun..sende demiştin ki; sıcak para bu, girerde çıkarda..hatırladın mı kronçu yatırımcı Ali?..işte böyle senin hikayen böyle..hala aklın başta değil anlaşılan..kim getirdi bu ülkeyi buralara..450 milyar dolar borcu uçup kaçarken kimler yaptı..demek ki bir üfürümlük canın var hala anlamıyorsun..

Neyse senin için çene dökmeye gerek yok..bilirsin bu gibi durumlar için güzel bir cümlemiz vardır; benim oğlum bina okur döner döner yine okur..

Hadi sen bina okumaya devam et..

Ya sayı saymayı öğren, yada dayak yemeyi, hadi canım..

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hatırlatayım cuma kapanış dolar / TL 5.0820 .. Daha dolardan ne halt olsun?
    hatirlatayim 2001 senesi dolar 1, 7
    yil 2018 dolar 5.1 tl

2001 deki 1 liralik hisseler 20 lira oldu 30 lira oldu.
    2001 deki daire fiyatlari 20 ye katladi.
    2001 deki arsa fiyatlari belki 30 a katladi.
    2001 den bu yana faizde bile daha cok kazanildi.
    daha cok beklersiniz.
    amerikanin finasmanini saglayip zaten obez olan halkini daha obez yaparsiniz.
    hepsi o kadar.

Sayfa 466/1023 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •