Ya bu kadar sıkıntı yoksa neden Cumhurbaşkanımız ve ahalisi dolar satın satın diye bağırıyor. Ve neden buradasın zaten değerlenme şansı yok muş. Bende 4.20 den beri düşşün de alayım derdindeyim. Mirasyedi yaşattı akp ve ceremesini tüm halka kesecek. Yaptıklarını buraya yazmaya 10 sayfa anca yeter...
enki binayi okuyan sensin. mahmut makal seni anlatmis kitabinda.
soyledigim orada dolariniz gele gele 2.90 dan 5.1 e gelmis kron telekom 2. 9 dan 20 87 ye cikti.
ben kimseye hakaret etmedim fikirlerimi belirttim.
sen konusma ozurlumusun hakaret etmeden yaznmayi ogretmediler mi sana ilk mektepte?
kafaniz bassa dolarin hic bir sey kazandirmadigini belirttigim rakamlara bir cevabin olurdu, ama hakaret etmek daha kolay.
hayde canim hayde!.
Pes vallahi .. Yahu bunca yazıp yazıp duruyorsunuzda acaba bu dolar düşmek yerine neden yukseliyor , ne hatalar yapılıyor ki durmak bilmeyen bir yükseliş içerisinde demiyorsunuz ? Hala hisse al 1’20 kazan gibi komik seyler anlatıyorsunuz .. Ben hisse al 1’e 20 kazan diyen çok kişiyi battığını gördüm . Hikaye bunlar , burada çıkıp dolar neden yukseliyor düşmesi gerekirken neden bu hale geldi o konuşulmalı diyeceğim ama onada dış güçleri oyunu yoksa ülkede istikrar var herşey güllük gülistanlık bizi çekemiyorlar dersiniz diye korkuyorum .. Doların 1 ay sonra 5.50 olmayacağı garantisi var mi ? 6 olmayacağı garantisi var mi ? Yok neden ülkede suan ciddi bir sorun var .. Bırakın rahibi filan ekonomi anlaminda ciddi sorunlar var ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ya ben 13 sene dolar almamışım faizde bu yaşıma kadar kullanmadım. Bir kere ev alırken kullandım . Keşke almasaydım. Bu ülkede mütedeyyin(lafta değil) insanların parasını değerlendirme imkanı yok denecek kadar az... Ve zatı ali leri Haşa bir müslümana dolara tapıyor demek eğer yok ise büyük küfürdür. Ve kafir olursun. Hangi hakla bu ifade kullanılır. Sarayları haramları israfları kumarları peşkeşleri vs vs vs görme burada vatan millet sakarya de... YAZIK ki ne YAZIK... Bu da okumuş adam...
Yer İmleri