Sayfa 477/1023 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku
    bu haber algı için yapılmış olabilir. DAHA önce yayından kalkan haberle birlikte okumak lazım linki silinmiş. BAŞKA yerde buldum.

https://www.birgun.net/haber-detay/h...di-225837.html
    Cumhuriyet gazetesi falan ülkede artık güvenilir yazılı basın kalmadı ben olayları internet ortamında izliyorum ki çoğu siteye moktan sebeplerle sırf kendilerine muhalif hesabı erişim engeli koyuyorlar ama malum erişim engeli 21. yy da sadece kendi bidon kafalara söker bunu kendileride biliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Cumhuriyet gazetesi falan ülkede artık güvenilir yazılı basın kalmadı ben olayları internet ortamında izliyorum ki çoğu siteye moktan sebeplerle sırf kendilerine muhalif hesabı erişim engeli koyuyorlar ama malum erişim engeli 21. yy da sadece kendi bidon kafalara söker bunu kendileride biliyor.
    Burada benim dikkate aldığım pompeo nun hala umutlu konuşuyor olması .Peki bu umudu yüksek tutan şey nedir???
    ADAM TEHDİT edip beklentisini yüksek tutuyor olamaz bence var bir plan ve bu hayata geçecek .

piyasa esas bu haberi önceden satın alınacaksa bir miktar geri çekilme görülebilir.

Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku
    Burada benim dikkate aldığım pompeo nun hala umutlu konuşuyor olması .Peki bu umudu yüksek tutan şey nedir???
    ADAM TEHDİT edip beklentisini yüksek tutuyor olamaz bence var bir plan ve bu hayata geçecek .

piyasa esas bu haberi önceden satın alınacaksa bir miktar geri çekilme görülebilir.
    Sonuçta piyasa dediğin şeyin bir kısmı realite ise bir kısmıda algı oyunu o nedenle olmaz olmaz diyemem . Ama ben her zaman işin realite kısmına bakarım çünkü algı oyunu ile sadece TEKNİKÇİ MEKNİKÇİLER in bir kısmı kazanırken diğer kısmıda kaybeder kazan kazan bu camiada yoktur. Oysa realite üzerinden giden benim gibiler günlük dalgalanmalarda nemalanmasa bile kaybetme olasılıkları da hiç yoktur.

4.  Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku

kaldı ki papaz karşılığı atilla geri alınacaksa ben trumptan hemen arkası Halkbank cezasını patlatmasını beklerim. iranla kasım ayına kadar verilen sürenin ne kadar gerçekçi olduğunu göstermek adına.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Cumhuriyet gazetesindeki bu haber bende spekülasyon intibası bıraktı sanki atv de haber dinlemişim gibi oldum . Yakında görürüz bakalım bu haberin altında böcek mi var çiçek mi var !
    Türkiye çoktan razı böyle bir alışverişede abd mümkün değil yanaşmaz böyle bir şeye. Çünkü dertlerii papaz değil dertleri Türkiye yi ekonomik dar boğazı sokarak hizaya getirmek.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Türkiye çoktan razı böyle bir alışverişede abd mümkün değil yanaşmaz böyle bir şeye. Çünkü derlerii papaz değil dertleri Türkiye yi ekonomik dar boğazı sokarak hizaya getirmek.
    Evet ne yazık ki bunların olacağını bilen, mıçımızı ! yırtarak senelerdir uyaran biz gibilere kulak asıp gerçekten vatan millet sakarya için çalışsalar, ülkeyi 500 milyar Dolar borçlandırıp NAMERTE muhtaç etmeselerdi şimdi kimse TC devletini bu şekil tehdit edemezdi. Geçti BOR un pazarı sür eşeği Niğdeye...

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Evet ne yazık ki bunların olacağını bilen, mıçımızı ! yırtarak senelerdir uyaran biz gibilere kulak asıp gerçekten vatan millet sakarya için çalışsalar, ülkeyi 500 milyar Dolar borçlandırıp NAMERTE muhtaç etmeselerdi şimdi kimse TC devletini bu şekil tehdit edemezdi. Geçti BOR un pazarı sür eşeği Niğdeye...
    borun pazarı bitmez, seçimden önce 500 yıllık bor madeni bulurlar yine...
    yatırım tavsiyesi değildir.

8. Vakti olan okusun, ekonomi hakkında muazzam bir söyleşi yapmışlar.

https://www.birgun.net/haber-detay/e...mf-225948.html

Sayfa 477/1023 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •