Sayfa 481/1023 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

  1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Elbette farklıdır ons artıp gram altın düşebilir.Şaka yapıyorsunuz galiba.
    Saçmalama abicim gram altın dediğin ons altının 31 parçaya bölünmüşünden başka bir şey değil. Farklı bir şey yok altın altındır.

  2. #3842
    Gram altın ile ons aynı şeydir dersek TL bazlı kafası çalışan birine yanlış şey söylemiş oluruz.Aynı benim gibiler için yani.)))))))))

  3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bunlar iyi hoşta ben borsayı bırakamıyorum ki.Paranın bir kısmı borsada olmadan beni uyku tutmuyor.Psikiyatriste mi gitsem nedir,resmen bağımlılık arkadaş.Dünya yıkılacak benim hisselere bir şey olmayacak hissiyatındayım.Biliyorum çok saçma,mantıksız ve yanlış ama bu paradoksu yıllardır çözemedim gitti valla )))))))))Aranızda benim gibiler varsa ancak onlar beni anlar.
    aynısını yaşıyorum

    GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  4. #3844
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Saçmalama abicim gram altın dediğin ons altının 31 parçaya bölünmüşünden başka bir şey değil.
    O zaman neden dolarla hesaplanıyor.

  5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Gram altın ile ons aynı şeydir dersek TL bazlı kafası çalışan birine yanlış şey söylemiş oluruz.Aynı benim gibiler için yani.)))))))))
    Kafası TL bazlı çalışan biri bu finans işlerine hiç girmesin zaten. ;)

  6. #3846
    Neyse ben bu ayrıntıyı ilk gram altına yatırım yaptığım zaman yıllar önce öğrenmiştim.Tv ye bakıyorum ons artmış, grama bakıyorum düşmüş ulan nedir ne değildir derken, bu dolarla hesap ayrıntısını öğrenmiştim.Neyse derdimi pek anlatamadım galiba.

  7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    O zaman neden dolarla hesaplanıyor.
    Altın Dolarla hesaplanıyor, ben aksini iddia etmedim ki? Her şey dolar ile hesaplanıyor çünkü.

    Dolar ile fiyat belirlendikten sonra ister Euro'ya ister TL'ye çevir. 1ons=31gram=1.9375pound altının fiyatı hep aynı çıkacak.

  8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Saçmalama abicim gram altın dediğin ons altının 31 parçaya bölünmüşünden başka bir şey değil. Farklı bir şey yok altın altındır.
    Ons altın yarın hiç artmadı diyelim.
    Dolar tl karşısında yarın %3 arttı diyelim.
    Ne olmuş oluyor üstad gram altın fiyatı?
    Ons altın ile gram altın aynı derken neyi kast ediyorsunız?

Sayfa 481/1023 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •