Hep derler ya geciken adalet, adalet deðildir diye.
Þimdiki durumda ona benziyor geciken müdahele, müdahele deðildir![]()
Hep derler ya geciken adalet, adalet deðildir diye.
Þimdiki durumda ona benziyor geciken müdahele, müdahele deðildir![]()
% 20-22 kurtarýrmý sizce
Hele vadeli mevduat için
YAZDIÐIM YORUMLAR KÝÞÝSEL DÜÞÜNCE VE FÝKÝRLERÝMÝ ÝFADE EDER.
![]()
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
![]()
TL'de kalýp birikim yapacaðýmýza doya doya ezseydik paramýzý bu kadar gam yemezdim þahsen. Son 10 yýlý sosyoekonomik olarak göz önünde bulundurursak þu andaki gidiþatýn uzun süren deflasyonla sonlanacaðý öngörümü koruyorum. Saygýlar...
Cunku artik bankalar TL filan istemiyor cunku TL yi kasaya koyacak bi de bosu bosuna faiz mi odeyecek?
Kredi vermek istemeyen banka neden TL toplasin?
Toplamak istese bile 19% ile toplamak varken neden %22 ile toplasiin?
Bankalar durumun farkina erken vardilar.
Durum vahim.
Kepenkleri kapattilar, icerideki hasari onarmakla mesguller.
Ekonomi hizla soguyor.
Yumusak inis artik mumkun degil.
Sert inis olacak.
Buyumeyen kuculen ekonomide mevcut kredler bile geri donemeyecek ki? Yenisini hem de %30 ile vermenin bir mantigi var mi?
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Daha 1-2 ay önce Arjantin yüzde 25 faiz verdiðinde inanýlmaz geliyordu bize. Hemen sonra IMF ye gitmek zorunda kaldý.
Rahip býrakýlmayýp baskýn yerel seçim olmazsa ekonomi dikiþ tutmuyor algýsý var.
ABD geliþmekte olan piyasalara uyguladýðý sýfýr gümrüðü kaldýrmayý düþünüyormuþ.
Harcamalar kýsýlmayýp acil önlemler olmazsa dolar gelecek sene martta kaç TL olur? 6-7-8-10 ?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
dolar 5.05 civarýna düzeltmesini yapacak kaçýrmayýn alýn,bir ihtimal 4.97-5.02 arasýna sarkabilir,muhakkak alým yapacaðým,daha önce de yazmýþtým bir parça dolarým var 3.46 alýþlý hükümet deðiþene kadar satmayacaðým,büyük bir oranda tl mevduat var günlükte 18.50 dolar düþtüðü zamanlar alýyorum son 1,5 ayda 1 yýllýk mevduatý topladým ama 4.93 satmýþtým düþünün,þimdi uzun vadeli olan hariç beklemedeyim artýk düzeltme þart bu seviyelerden girilmez,4.92-5.20 yaptý,en kötü 5.05 civarýna sarkacaktýr,artýk dolarýn 6-7 olacaðýna olan inancým tam,o yüzden vadelerinizi dolarýn her an alým fýrsatý verebileceði þekilde ayarlamak lazým,gösterge tahvil anasýnýn nikahý olmuþ merkez bankasý yakýnsamaktan hükümet yastýk altýndaki olmayan dolarlardan bahsedip duruyor hem de sýrýtarak sýçtýlar ekonominin içine þimdi de sývýyorlar sanýrým.
Yer Ýmleri