Sayfa 226/945 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Bune kardeşim saplandın 98 e aşağıya paylada az daha alalım

2. Bugün hareket edip yarın ve bu hafta tektu haftası olup harekete başlayacağını düşünüyorum . Tamamen bireysel fikrimdir.

3.  Alıntı Originally Posted by hceylan Yazıyı Oku
    kanal manzaralı arsadan bahsediliyor galiba

http://www.borsagundem.com/haber/tek...insaat/1275405
    [emoji23][emoji23] kanalı boşverin olur olmaz daha çok su kaldırır o kanal ,bizlede çok bir halt farketmez

4.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Asıl sıkıntı idam kararı ekim ayında meclisten geçince olabilir
    Birşey rica edebilir miyim? Tektu ile ilgili hep aldim, sattim diyorsunuz ve kararlariniz cok isabetli. Rica etsem bir teknik analiz paylaşır misiniz? Hangi programi kullanıyorsunuz? Ya da arada bir derinlik vs. paylassaniz. Zira bu kadar net bilmek full program kullanmayi gerektirir. Bekliyorum.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Birşey rica edebilir miyim? Tektu ile ilgili hep aldim, sattim diyorsunuz ve kararlariniz cok isabetli. Rica etsem bir teknik analiz paylaşır misiniz? Hangi programi kullanıyorsunuz? Ya da arada bir derinlik vs. paylassaniz. Zira bu kadar net bilmek full program kullanmayi gerektirir. Bekliyorum.
    10 senedir bu kağıdı takip ediyor ve oynuyorum, hep aynı hareketleri yapıyor, ne zaman ky kağıdın yükseleceği kanaatine varırsa, ne zaman gazcılar forumda artarsa, ne zaman yukarılardan fiyat hedefleri verenler olursa kâğıt mutlaka bayağı bir aşağı geliyor, öğrendim artık.

6. Ne zaman forum ağlama duvarına dönerse,0.30 lara düşeceğinden bahsedenler peydahlanınca, zaten kağıt değersiz malları para etmiyor denilirse küçük küçük almaya başlayın bir süre sonra yükseliş başlıyor.

7. Geçen haftanın forum yazılarına bakın, kimler bir anda foruma gelmiş neler yazmış ve sonra ne olmuş bu tipleri unutmayın bir daha.

Sayfa 226/945 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •