Sayfa 581/1023 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yanılmıyorsam tansu çiller koalisyon hükümeti dağılmıştı. Tansunun çift anahtar vesaire popilist politikalerı sonrasında sene 1994 veya 1995 yıllarıydı galiba, bankaların bile 1 hafta taban taban gittiğinide ben görmüştüm dostum.

Ne moktan zamanlarda borsaya yatırım yapmışız. Umarım tarih tekerrür etmez diyorum.
    O nedenle diyorum ya en az bir gün bir kaç banka hissesi taban görmeden borsaya filan girmeyi kimseye önermem diye. Bu ülkede tecrübeye saygı yok ne yapalım herkes layığını yaşayacak.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    La ! forumda cırcır öterken Dolar da en yükseği kaçırdım. Hele bi deyin en yüksek kaçı gördü ?
    5,42 gördü umutabi. oradan bir 10 dolar sattım. gevşedi biraz

3. Çokta uzak bir ihtimal değil yani bu yazılanlar olabilir.

Alıntı Originally Posted by SaKaR54 Yazıyı Oku
    05.08.2018 Aydınlık gazetesi Mustafa Pamukoğlu' nun yazısından bir bölüm;

Dolar ne zaman yükselse Cumhurbaşkanı, yastık altı ve bankadaki dövizlerinizi ve altınlarınızı bozdurun, diye halka çağrı yapıyor.
    ...
    Cumhurbaşkanı ısrarla bu çağrıyı yaptığına göre dövize müdahalenin ön hazırlığının yapıldığını düşünmek gerek. “Rica ettim yapmadınız. Milli duruş ve direniş dedim beni dinlemediniz. Ekonomimiz kuşatma altında dedim vatandaş olarak bu savaş kazanmalıyız, dedim; yine harekete geçmediniz” gerekçesi ile döviz mevduatlarının belli bir kurdan TL’ye çevrilmesi, döviz hareketlerine bir sınırlama getirilmesi, dolarla ilgili işlemlerde yeni düzenlemeler getirilmesi mümkün gözükmektedir.

4. Dolar gapları doldura doldura cıkıyor sanki birdaha geri dönmeyecek havası var

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Evet doğru dolar 3 ayda 3 e katlamıştı tansu soluğu imf kapısında almıştı.
    Akabinde %50 faizli 3 aylık hazine bonosu çıkarmışlardı.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    5,42 gördü umutabi. oradan bir 10 dolar sattım. gevşedi biraz
    Aslansınız reis size hepsini satın dediydi amma ...

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Paralel evrenle ilgili pek çok film yapıldı ama en etkilisi Kelebek Etkisi filmiydi. (bence)
    Filmde Evan, anılarını okuduğu ana, şakkadak ışınlanıyor, farklı tercihte bulunarak, tekrar bulunduğu ana, her şey değişmiş olarak geri geliyordu.

Şimdi bizim yobaz ve imam tayfasını destekleyen arkadaşları, tekrar 24 haziran sabahına ışınlasak, gene aynı tercihte bulunmuş olarak, bu geceye dönerler mi acaba !!!
    Bence bulunurlar. Ne de olsa her şey dış güçlerin oyunu, bu milli bir dava !!! fetönün parmağı vardır mutlaka !

8. sağdan soldan geliyolla,kalabalık geliyolla...

Sayfa 581/1023 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •