Sayfa 595/1023 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Ben tüpçü medyasını tebrik ediyorum yürekten.
    Ama tüp patlarsa elinde dilimden kurtulamaz.

Dün kapanışta aldığımı bu gün açılış senasında verdim....Kısa gününün sigara parası ...Allah bereket versin...

Dolara da amma gömmüşler aq.......%52 de sağlam gömmüş

3.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    bizimkiler çarşamba günü gitsin, sonra aramızdaki sorunlar hakkında konuştuk, faydalı bir toplantı oldu deyip dönsünler, dolar da beş buçuklara yelken açsın...
    abd ye "algı oyunu" işlemez, aynen dediğiniz gibi, papaz serbest kalmazsa doları 6tl görmemiz mümkün..

Dolar düştü diye sevindirik durumlar görüyorum . Eğer düşmüş hali bu ise vay borç kusan işletmelerin ve onlara dünya kadar kredi veren bankaların haline, ayvayı yemişler şimdi çekirdeklerini mıçıyorlar ! demektir. Bu seviyede ki Dolar bile sıraya girmiş bekleyen binlerce işletmenin nalları dikmesi demektir.

5. Sabah eksi 3 olduğunda alan varsa yürekten tebrik ederim.
    Biz alamıyoruz zira küp ağzına kadar dolu.
    Dolarla değil ha turşuyla.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolar düştü diye sevindirik durumlar görüyorum . Eğer düşmüş hali bu ise vay borç kusan işletmelerin ve onlara dünya kadar kredi veren bankaların haline, ayvayı yemişler şimdi çekirdeklerini mıçıyorlar ! demektir. Bu seviyede ki Dolar bile sıraya girmiş bekleyen binlerce işletmenin nalları dikmesi demektir.
    umutabi biraz önce "algı oyununu" ne güzel ortaya koydun.. bunlara göre dolar birgün de 5 tl den, 6 tl ye gitse sonra papazı serbest bıraksalar dolar 5.5tl ye düşse borsa şaha kalkması lazım, insanlar dolar düştü diye don-gömlek sokağa çıkıp en büyük türkiye sloganı atması lazım..

yani bu kadarmı aklımızı aldılar?

Bu arada YKB dikkatimi çekiyor, Halkbank bile asparagas falan bir olumlu gaz ile prim yapabiliyorken bu banka hissesi bırakılan yerde kalıp habire aşağı geliyor. Hayır Koç bankası sağlam diyeceğim ama koç kurban bayramında kesim haneyi gitmesin .

8. Biraz eksilerde gezsin kur bugün bence, hayırlısı böyle.
    Yine yeşile dönerse panik oluşur her kesimde.

Sayfa 595/1023 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •