Sayfa 618/1023 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Sağlam bir dost olmadıkları ve müttefik olmadıkları bir gerçek.

2.  Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Sağlam bir dost olmadıkları ve müttefik olmadıkları bir gerçek.
    Başka bir ülkenin iyi bir dost ya da müttefik olmasını beklemek nasıl bir beklentidir ben çözemedim... Burda herkes kazandığı her kuruşu yanındaki komşusu ile mi paylaşıyor...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Dışışleri bakanı hergün görüşüyor telefonda.
    Haftada 1 yüz yüze görüşüyorlar da ne oluyor.
    Bunlar hep kısa günü kurtarma işleri.
    Ayvayı yememize az kaldı, armutu yediler.
    ne diyem mahmut mu diyem?
    espri de mi yapmayalım, ciddiye mi aldınız yazdığımı anlamadım.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by ganid37 Yazıyı Oku
    turkey ingilizcede hindi anlamına gelir.
    ))))))))) Sağolun ,duymuştum gerçi ama teşekkür ederim gene de

Şimdi kimin haklı olup olmadığına dolara bakarak karar verebiliriz)))) Dolar 7 olursa demirtaş hoca haklı olmazsa amerikalılar di mi.

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ben buna datlı datlı yimenin acı acı çıkarmartma ekonomisi derim.
    çok doğru tespit, bu ülke de anlamadığım şu; türkiye de tatlı tatlı yiyenlerin reçetesini acı acı hiç kabahati olmayanlar öder..

adam kredi almış, bedavadan çatır çatır yiyiyor, diyelim banka battı faturayı banka da tasarrufu olana kestiler (bu türkiye de olur/olabilir başka ülkeler de olmaz)

ABD Türkiye nin yol haritasını hazırladığı yıl 1999 , AB tam üyelik başvurusu sonra onun kabulü tüm süreçleri ABD TR adına yürüttü...Fransa ve Almanya yı gözlerimin önünde fırçalamıştı ...Direksiyona geçirdiğiniz adamlar sizi AB yerine Arap dünyasının kaosuna sürüklüyorsa ABD nin bu işte ne suçu var anlamadım gitti....
    AB fonlarından milyarlarca Euro hibe krediler ABD sayesinde bu ülkeye akıyor.... 450 milyar doları betona gömmenizi de ABD istedi ve Kanal İstanbul falan hepsini ABD yaptırıyor....

Dışarıda düşman aramak veya başarısız olunca günah keçisi bulma noktasında bayağı iyiyiz kimse elimize su dökemez.......

Neyse yazılacak çok şey var ama boşverin.......... Dolar 5.31 kapatır diyorum.....

8.  Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Başka bir ülkenin iyi bir dost ya da müttefik olmasını beklemek nasıl bir beklentidir ben çözemedim... Burda herkes kazandığı her kuruşu yanındaki komşusu ile mi paylaşıyor...
    Ortak çıkarlarınız varsa müttefik olursunuz. Artık abd müttefik mi değil mi siz karar verin.

Dost kelimesini ABD büyükelçiliği açıklamasında geçtiği için kullandım.

Onuda onlar açıklasın...

Sayfa 618/1023 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •