Sayfa 619/1023 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Türk-Amerikan İlişkileri

Hiper enflasyon modunda ilerliyoruz.!!
    Heybede bayagı büyük ayvalar duruyor.!!
    Arjantin pezosunu kesinlikle yakalarız.!!
    Bankaların içi bom boş
    Batık krediler gırtlağa kadar.!!
    Tulumbada zerre kadar su kalmadı.!!
    Stagflayon tüm HIZIYLA YOLDADIR.!!
    İşşizler ordusu bayagı bir tavan yapar.!!
    Beleşe Makarna kömür işide karneye bağlanır..!!
    3 çocuk yapma işi 3 den 5 e çıkartılır.!!
    Milleti kekledikçe oylar tavan yapar..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Dolar TL dün bu saatlerde 5.18 iken şimdi 5.29 larda ama ekrana bakıyorum %1 eksi yazıyor . Şimdi ben salağım anlayamıyorum bu DOLAR düşmüşse niye dün 5.18 idi şimdi 5.29 ? TÜPÇÜ medyası haber yapıyor Dolar düştü diyor bidon kafalar seviniyor kriz herkesi inim inim inletiyor lahana beyinler bize ne Dolardan diyor.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    ABD Türkiye nin yol haritasını hazırladığı yıl 1999 , AB tam üyelik başvurusu sonra onun kabulü tüm süreçleri ABD TR adına yürüttü...Fransa ve Almanya yı gözlerimin önünde fırçalamıştı ...Direksiyona geçirdiğiniz adamlar sizi AB yerine Arap dünyasının kaosuna sürüklüyorsa ABD nin bu işte ne suçu var anlamadım gitti....
    AB fonlarından milyarlarca Euro hibe krediler ABD sayesinde bu ülkeye akıyor.... 450 milyar doları betona gömmenizi de ABD istedi ve Kanal İstanbul falan hepsini ABD yaptırıyor....

Dışarıda düşman aramak veya başarısız olunca günah keçisi bulma noktasında bayağı iyiyiz kimse elimize su dökemez.......

Neyse yazılacak çok şey var ama boşverin.......... Dolar 5.31 kapatır diyorum.....
    o kadar da iyi değil,, pkk yı abd nin desteklediği çok açık ve net.. ben abd nin türkiyenin iyiliğini istedğini asla düşünmüyorum , türkiye sömürge ülke abd için, türk insanın alınteri, emeğinin büyük bir kısmını abd sömürdü /sömürüyor. (borsa,faiz vs)

ab den yapılan hibeye belki şu gözle bakabiliriz; dünyanın polisi birine şu adama para ver diyor, para verilen adamdan biraz önce sana para veren adamın verdiği parayı hemen çıkar diyor.

peki bunlar bahanemidir,? bunlara sığınıp yapacak birşey yokmu diyeceğiz.. tabi ki değil yine iş yönetim de bitiyor ve eleştiriler sonuna kadar haklı..

5.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Baştan söyleyeyim tamamen uydurma :D
    bu haberlerle shortlanır dolar

Abd'ye gidecek heyeti taşıyacak uçak pistte taksi yapıyor- Cnntürk

Sonra
    *Abd'ye giden heyetin uçağı atlantik üzerinde-Habertürk

Sonra
    *Abd heyeti piste teker koydu, kalacakları otele gitmek üzere hareket 15dk içinde hareket etmeleri bekleniyor - Anadolu Ajansı

En son
    *Abd heyetinin çişi gelince benzinlikte mola verdiler-Demirören haber ajansı
    [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
    Hocam gülmekten öldürdün. Birde heyet ucuz olsun diye Türkiye de yasak olan UBER çağırmış diyyollar . Malum dolar aldı başını gitti.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by themaskofzoro Yazıyı Oku
    [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
    Hocam gülmekten öldürdün. Birde heyet ucuz olsun diye Türkiye de yasak olan UBER çağırmış diyyollar . Malum dolar aldı başını gitti.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aman hocam doktor var diye keyifli keyifli öleyim demeyin trde değilim valla kurtaramam
    Ytd

7. TD Securities EM Stratejisti Cristian Maggio, dolar/TL'de 4,9792 seviyesinde açtıkları uzun pozisyon için zarar-kes seviyesini TCMB’nin müdahale ihtimaline karşın 4,8650’den 5,10’a yükseltti.

Geçen hafta 5,25 hedefi ile pozisyon açtıklarını belirten Maggio raporu yazdıkları saatlerde kurun 5,19 seviyelerinde olduğunu kaydetti.

TCMB’nin TL üzerindeki baskıyı hafifletmek için Rezerv Opsiyon Mekanizması düzenlemesi ile bankaların 2,2 milyar dolar sunduğunu hatırlatan Maggio kur yükselişini önlemek için ROM oranlarında daha fazla düşüş gerekebileceğini ya da parasal sıkılaştırmaya gidilebileceğini yazdı.

TCMB’den daha kararlı bir hamle gelebileceği belirtilen notta zarar-kes seviyesinin yükseltilerek en az yüzde 2,4’lük bir getirinin garanti altına alındığı ifade edildi.

*abd'yi ziyaret edecek heyette adalet, enerji ve dışişlerinden 3'er isim olacak-ntv

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 619/1023 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •