Iþýk Ökte ve Tufan Cömert
Reis in en has adamlarýndan.....
Kývranýyorlar.....
Kývýr kývýr kývranýyorlar...
5,28 lerde ki dolar yüzlerini de kýzartmýyor...
saygýlar/baþarýlar
Iþýk Ökte ve Tufan Cömert
Reis in en has adamlarýndan.....
Kývranýyorlar.....
Kývýr kývýr kývranýyorlar...
5,28 lerde ki dolar yüzlerini de kýzartmýyor...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Bu gün 3 vatandaþ ya artýk dolarda düþmüyor dedi. Eskiden çýkar düþerdi dedi. Hemen topa girdim verdim veriþtirdim. Fatura ödeme zamaný dedim. Bir tanesi safi hüloð. Anlattým anlattým morardý. Ama yine de cevap veremedi. Zaten teknik açýdan deðilde en azýndan altta kalmamak için bile cevap veremedi. Çinden girdim Türkiyeden çýktým. Adamýn biri yaklaþtý hafifçe ikaz etti yani böyle fazla þey yapma gibisinden. Baþýna bir þey gelir korkusu ile. Aslýnda zerre hakaret zerre küçümseme yok. Ama korkunun halktaki yansýmasý.
Ayný durumu bende yaþadým..
Böyle konuþunca insanlar farklý þekilde bakýyor bu doðru...
Malum iktidar yanlýsý akademisyenler ile laf geçiþleri konuþmalarý yapýyoruz
Onlar bile susuyor..
Millete iyi niyetli konuþsan bile farklý anlýyor zoruna gidiyor ama bir B*k bilmediði için bir þey diyemiyorlar..
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir imzayla milletin fabrikasýna el koyuyorlar bunuda yapabilirler ama o zaman ülke baþka bir yere gitmiþ demektir. Osmanlý bile kiþilerin mallarýný talan etmemiþtir ha bunlar yinede yaparlar derseniz o zaman sizin oturduðunuz evide elinizden alýrlar hatta daha da ileri gidip baþka þeylerinizide. Bu kadar da absürt senaryolara gerek yok, yüksek enflasyon ile zaten milletin tasarruflarýný PUL ettiler daha da edecekler plan bu anlamamýþ olana bir daha hatýrlatayým.
absürt senaryoya gerek yok venezuelaya bakmak yeterli. ülke o hale geldikten sonra hala burda yaþayýp kasaya koyduðu taþ çatlasa bi kaç yüzbin dolar ile rahat edeceðini sanan varsa çok büyük yanýlýyordur. dolardan önce pompalý tüfek ve bol bol fiþeðe ihtiyacýnýz olur.
vaktinde gitmek lazýmdý gitmedik, sermaye kontorlü gelirse zaten hapishane olacak ülke.
Yer Ýmleri