1 tl üzerinde olan maliyetimi 35 den 37 den aldım buralardanda alıyorum maliyetimi bana göre iyi yerlere cektim dahada düşürecegim ne olursa olsun her seviyeden alıyorum yalnız 062 tl olan bu hisseyi 1 tl seviyesine getirmiş olsalardı üç beş zararıma bakmadan satıp gececekdim bir çok kişide eminim 1 .tl seviyelerde kalan bir hissede daha fazla beklmezdi ama uzun süre bekleyen birileri de asla bu 030 020 035 seviyelerden satıp geçmez bu seviyelerden de asla satmam 5 yıl bekledim bu seviyelerden satmaktansa para isterse gitsin gözümde degil batsa bile gözüm görmez 5 yıldır hiç bir işime yaramamış olan para gitse ne olur şirket batsa ne olur bu şirket benim olmuş olsaydı şuan bırakın bu seviyeyide 5 yıl tutmayı 5 gün bile tutmazdım fabrikası kapalı fabrikada bekçisi olmayan borsada işlem gören şirketler bile parayı borsadan katladı ne diyim sayılgan ailesi bekledik bunca yıl bekleriz inş biraz olsun gercekleri görürsünüz üç beş lot toplarsın birileride üç beş lot alır bu devran böyle gelir böyle gider ama biraz gercekleri görseniz şuan bir tane daha kervn holdink!!!!!!! parası !!!!! cebinizdeydi kuru inat kime mal sizin oglan sizin kız sizin nefsinize zulum edip gunaha giriyorsunuz kişi ne ederse ise hep kendine eder iyiligide kötülügüde kötülükden kötülük dogar güzellikden ise huzur mutluluk güzellikler dogar sayılgan ailesi zeynep hanım selim bey ertan baba hiba ettiniz 5 yıl ne geçti elinize bir düşünün lütfen ne kazandınız size bu 5 yılın ne getirisi oldu ?????? lütfen hiç edilmiş koskaca yıllar elinizde ne var bunuca zaman zarfında ???