Sayfa 626/1023 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Way -be ..!!
    Goldman da Ben gibi düşünüyor.!!!
    Yerli medyada inşallah maşallahla
    havanda su dövüyor..!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Borsada ki çıkışın hasadını yapana kadar US$bir miktar gevşer ya da yataya bağlar,adamlar her türlü düdüklüyor...

https://mobile.twitter.com/paulkrugm...72781215879168
    Are we gonna party like it's 1997? Stuff is happening in emerging markets, with at least a whiff of an old-style currency/financial crisis. Turkey is in impressive free fall 1/
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Said Sefa
    @sefa_said
    ·
    36 m
    Abd, İran'a yaptırım kararıyla sadece İran'ı değil, İran'la ticaret yapacak olanları da tehdit ediyor.
    Türkiye'ye asıl yaptırımı bunu bahane ederek yapacak olmaları, ekonomiyi çok daha kötü hale getirecektir.
    "Abd'ye göbekten bağlı değiliz" denmesi bu endişeden kaynaklıydı.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    BUGÜN DANA BAKMAYA GİTTİM VE ÖZELLİKLE ŞUNU ALDIM YANIMDAKİLER SORDU NİYE BUNU SEÇTİN DİYE KULAK KÜPESİ HOŞUMA GİTTİ DEDİM
    BU MİZANSEN DEĞİL GERÇEK AHAN ALDIĞIMIZ DANA

doların bugünki halini görünce satıcıya gittim bizim 6931 lik danayı verdim bunu aldım yapacak birşey yok ama satıcı tek damla yağ çıkmaz dedi onla teselli oalcağım

bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,550
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    doların bugünki halini görünce satıcıya gittim bizim 6931 lik danayı verdim bunu aldım yapacak birşey yok ama satıcı tek damla yağ çıkmaz dedi onla teselli oalcağım

başkan türk insanının gelecekteki hali budurmu demek istiyorsun

USD/TRY 5,2433 Güçlü Sat 30 dakikalıkta durum bu satsak mı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    başkan türk insanının gelecekteki hali budurmu demek istiyorsun
    Akp iktidara geldiklerinde ellerinde İncil, bizim elimizde topraklarımız vardı. Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmeyi öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda, bizim elimizde İncil onların elinde topraklarımız vardı. Jomo Kenyatta

Sayfa 626/1023 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •