Sayfa 693/1023 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

*hazine ve maliye bakanlığı: Banka ve şirketlerde kur ve likidite riski yok-bloomberg ht

*hazine ve maliye bakanlığı: 2018'de faiz dışı fazla hedefi +5mlyr tl-bloomberg ht

*hazine ve maliye bakanlığı: Bütçe açığı %1,5'larda sınırlandırılacak-bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye B: Büyüme 2019 içi *%3* %4 aralığında olacak

Bütçe açığı %1.5 ile sınırlandırılacak!!!!

%3 büyüme işsizlik oranını %15'in üzerine çekecektir.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Türkiye cds 369,62 %4.05

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. İlginç bir tespit. Bizde genelde çöker hisse piyasası krizlerde. Ama söylediklerinizde çok mantıklı. Bize uyar mı bilemem tabi.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Çok kuvvetli devalüasyonlarda paranın değerini korumanın ilk halkası döviz satın almak olurken durum çok aşırı boyutlara gittiğinde enflasyondan korunmanın bir diğer yolu da döviz bazında iş yapan veya fiyat elastikiyeti esnek olmayan ürünler üreten firmaların kağıtlarını almak olabilir. Bu ilk bakışta biraz saçma gibi gelse de Venezuella %1000 devalüasyon yaşarken borsasının %7000 gibi aşırı yükselişler kaydedebildiği görülmüştür.
    Özellikle sermaye kontrollerinin uygulanma riski oluşan ortamlarda yastık altına geçemeyecek kadar büyük yatırımcılarda (>100mUSD) bu yönde bir strateji görülebiliyor. Kesinlikle sağlıklı bir gelişme değil.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *hazine ve maliye bakanlığı: Banka ve şirketlerde kur ve likidite riski yok-bloomberg ht

*hazine ve maliye bakanlığı: 2018'de faiz dışı fazla hedefi +5mlyr tl-bloomberg ht

*hazine ve maliye bakanlığı: Bütçe açığı %1,5'larda sınırlandırılacak-bloomberg ht
    Tescilli trade marka.!!
    Geçmişte hep ıskaladık.!!
    Gelecekte de hep kendi kalemize gol atarız.!!
    Anlayan anlar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Elinle götürüp bankaya yatırdığın fiziki dolar sisteme giriyor.!!
    Sistemde nama geçiyor.!!
    bu sistemdeki parayla bankalar turşumu kuruyor.?
    birde dolar alıyosun bankadan eline saymıyor, eline dolar cüzdanı veriyor..

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bence enerji sonra bankalar sırasıyla otomobil, parakende, tekstil sektöründe her dört kişiden biri tenkisata uğrayacak. Hazır imkan varken kredi kartları iptal edilmemişken kredi kartına 9 taksit 9 günlük tatilde ALAÇATIYA gidip 500 Tl lik pizza yiyerek eller havaya yapsınlar. Yarın öbür gün işleri olmayınca BANKALAR bunların canını alacak hali yok hiç olmazsa 500 TL lik pizza zıkkımlandım oh olsun şimdi de borcumu ödeniyorum derler. Bankalarda, pizza zıkkımlanıp kredi kartına 9 taksit borç yapanlar madem borçlarını ödemiyor bende yemeyip biriktirenlere faiz maiz vermiyorum der olur biter. Pizza zıkkımlananlar yedikleriyle kalır yemeyip onlara pizza zıkkımlanma imkanı veren tasarrufçular da hava aldıkları ile....
    umutabi bu olmasın.. bu gerçekten adaletsizlik, haksızlık. çalışmayıp , borçla yaşayan soytarıların 500tl lik pizza borçlarını çalışıp, yemeyip-içmeyip çocuklarının geleceği için tasarruf eden insanlara ödetmesinler.. HELE Kİ TL FAİZİNDE OLANLARA..

8.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    umutabi bu olmasın.. bu gerçekten adaletsizlik, haksızlık. çalışmayıp , borçla yaşayan soytarıların 500tl lik pizza borçlarını çalışıp, yemeyip-içmeyip çocuklarının geleceği için tasarruf eden insanlara ödetmesinler.. HELE Kİ TL FAİZİNDE OLANLARA..
    ödettiler bile... TL'nin değer kaybı üzerine bi sürü forumdaş çalışma yaptı. uzun vadede yakınsar saçmalığına girmiyorum,%100'e yakın faizler görmemiz lazım farkın kapanması için.

Sayfa 693/1023 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •