Sayfa 399/1049 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1

Şimdi yukarıdaki örneğe göre BTC yi kalıplayın.

Ben diyorumki yıldızlı olan sayımda 4 5/6 gün önce bitti.

VEYA lı olanda 4 önceden bitti ve 5/6 gün önce 4' da bitti

XRP grafiğine tekrar bakıp BTC grafikte bir daha düşünün.

Böylece herhangi bir enstürmanda dip/tepe nasıl taranır derse başlamış olduk.

XRP kalıpda 0.382 deki sarsılmaya bakın. 4' yapmadan önce.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1
    Şimdi ne yaptık. İnsanları alt coinlerden bıktırıp BTC ye bindirdik. BTC market capi yeterince yükseldi görüyorsunuz.
    Şimdi bunları bir sallayacağız bir sallayacağız - Hani barmenler kokteyl yaparya onun gibi - hiç biri BTC satıp dolara geçemeyecek. Düştükçe sıkıntı başlayacak.Düştükce sıkıntı basacak.

Tam BTC dibe yaklaştıkça bakacaklar ki BAZI altlar BTC ye göre hızla yükseliyor. Hurra BTC leri takas edip oraya çullanma olacak.
    Biz de bu altları bırakıp BTC ye geri döneceğiz. Onlar yine bu bazı ÖNDEN giden altlarda bekleyecekler.

Bir adım önde olmamız lazım.

Peki BTC nin yeni hikayesi ne olacak ki elden çıkartalım. O da hazır..HALVING..Bunu anlatmıştım ama google yazmanız ve okumanız lazım.

O günlerde BTC yi bırakınca geride kalmış veya yeni altları çoşturmaya başlarız. BTC de millet bekler yine.

Psikolojik YAS süreci

3. Halving=btc yarılanması

"""http://www.bitcoinblockhalf.com/ şu siteden geri sayımı takip edebilirsiniz konuyu basitçe anlatmaya çalışacağım

Bitcoin Mining yapan cihazların kazandığı blok başına ödül 25 BTC'den 12,5 BTC'ye düşecek yani bu demek oluyor ki arz yarılanması ( Bitcoin Halving) bitcoin blok ödülü yarılanması gibi isimlerle bilinmektedir.

Ne İşe Yarar. Arz yarıya düşerse talep 2 kat artar 2 kat talep artışı 2 kat fiyat artışı demektir. Bundan dolayı fiyatların teorik olarak 2ye katlanması 1250 TL'den 2500 TL'ye çıkacağı düşünülebilir."""

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Şimdi ne yaptık. İnsanları alt coinlerden bıktırıp BTC ye bindirdik. BTC market capi yeterince yükseldi görüyorsunuz.
    Şimdi bunları bir sallayacağız bir sallayacağız - Hani barmenler kokteyl yaparya onun gibi - hiç biri BTC satıp dolara geçemeyecek. Düştükçe sıkıntı başlayacak.Düştükce sıkıntı basacak.

Tam BTC dibe yaklaştıkça bakacaklar ki BAZI altlar BTC ye göre hızla yükseliyor. Hurra BTC leri takas edip oraya çullanma olacak.
    Biz de bu altları bırakıp BTC ye geri döneceğiz. Onlar yine bu bazı ÖNDEN giden altlarda bekleyecekler.

Bir adım önde olmamız lazım.

Peki BTC nin yeni hikayesi ne olacak ki elden çıkartalım. O da hazır..HALVING..Bunu anlatmıştım ama google yazmanız ve okumanız lazım.

O günlerde BTC yi bırakınca geride kalmış veya yeni altları çoşturmaya başlarız. BTC de millet bekler yine.
    secbul hocam,

hepsini anlıyorum da...

btc 8500 den 6300 e düşünce 0,44 ten 0,32 ye düşen XRP, çizdiğiniz BTC grafiğinde yanlış görmüyorsam değeri 3000 dolara düşünce kaçta kalacak ki darmadağın olmuş olmaz mı?

burada bir zıtlık yok mu?

bir de HALVING hikayesi başladığında BTC nin değerinin ne olabileceğini öngörüyorsunuz?

5. yani siz 0,33 ten alıp XRP alıp minimum 0,3.. bekliyorsanız kanımca BTC asla 3000 lere düşmeyecektir... Zira 50 dolar azalışına 2 katı azalışla tepki veriyorlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by emremert7871 Yazıyı Oku
    yani siz 0,33 ten alıp XRP alıp minimum 0,3.. bekliyorsanız kanımca BTC asla 3000 lere düşmeyecektir... Zira 50 dolar azalışına 2 katı azalışla tepki veriyorlar...
    Sn Emremert;
    Dolar bazlı 0.29 bekliyorum. Ama BTC karşısında artık düşmemeli ve BTC dolar bazlı düşerken bu pariteye karşı daha hızlı artmalı.
    Nasıl olur nolur bilemem.
    Belki de yanlış düşündüm.

Psikolojik YAS süreci

7. Tarihsel açıdan fiyat, blokzinciri üzerindeki transfer büyüklüğünü
    (ince kırmızı çizgi) yakalama gayretinde

"Zincir ölüyse fiyat ölü, zincir canlıysa fiyat canlı"

Trend dönüşleri ise farkın kapandığı anlarda gerçekleşmiş gözüküyor.

kaynak @coinmetrics

Bu varsayım sadece Bitcoin için değil, altcoinler için de geçerli

Zincir üzerindeki transfer hacmi ile fiyat arasında fark ne denli büyük ise fiyat o ölçüde spekülatif

Soru dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyor;

"İşlemeyen bir zincir/platform neden kıymetli olsun?"

Crypto'nun varoluş sorunsalı

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    5800 - 6200 aralığında pazar var. Buradaki alıcıları kaçırmak istemeycektir. Hafifçe yanal fiyatlama olabilir. Esas gümbürtü bunların parası bitince olacaktır.
    Bir kaç gün buradayız bence ilk aksiyon bitti kanımca.
    Yavaştan yavaştan süre bitiyor. 5800 civarını düşünenlerin parası kaldı. Onu da halletmeli.

Psikolojik YAS süreci

Sayfa 399/1049 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •