Sayfa 711/1023 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 5.50 yi geçtik hayırlı olsun.

Bravooooo ! kenefi ne yaptılar ne ettiler artı kapadılar. Bence iyice sıvasınlar ki kokusu kolayına çıkmasın . Dolar yarın 5.60 ları hızla geçip 6 lara yol alırsa bu kenef temizleyicilerini göreceğim ben.

3.  Alıntı Originally Posted by yusufk Yazıyı Oku
    Faiz artirinca düşeceğine mi inanıyorsun iz
    Bence hiç birşey değişmeyecek aynı hamam aynı tas
    Faiz attığında kur düşseydi Arjantin ihya olurdu.

Sorunlar belli.

Sorunların çözülmesi için atılacak adımları bırak, konuşulduğu bir yer göremiyorum.

Adam diyor ki nasıl olsa %52 bana oy veriyor ..Benim sermaye grubumda dolarda ....Altta kalanın canı çıksın ...Ben mevcut durumdan başka bir anlam çıkaramıyorum.....

Neyse hayırlısı olsun

5.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    bence gelinen noktaya bilerek , isteyerek ve en kötüsü ART NİYETLİ olarak gelindi.. taa en baştan beri yani 2002 yılından.. "yeni türkiye" nin bir anlamı var bence.. sefil-yoksul halk ve saraylar da yaşayan elit bir kesim, yani krallık gibi birşey..

bilmeden yapalın şeyler düzeltilebilir, bilinerek ve kasıtlı yapılıyorsa halkın "vatan hainlerini" görmesi gerekmekte-uyanması gerekmekte..

siz olaya iyi niyetli bakmışsınız , ben böyle düşünmüyorum..

saygılar,
    Bence iyi niyetli olsam bunu yazmazdım.
    'Soru bundan daha ileri gidilmek isteniyor mu yoksa istenmiyor mu'

Yazdıklarına ayrıca katılıyorum.
    Misal yarın açıklama yapacakmış Damat.
    Dolar bu seviyedeyken hangi yüz ile hangi sıfat ile ?
    Değişik bir ülke olduk ve olmak istenen yere doğru gidiyoruz.
    İşin sonuna bakınca, TR'den farklı ülkelere büyük bir göç dalgasının ya zaman ile ya da başladğında kısa zaman aralığında olacağını düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adam diyor ki nasıl olsa %52 bana oy veriyor ..Benim sermaye grubumda dolarda ....Altta kalanın canı çıksın ...Ben mevcut durumdan başka bir anlam çıkaramıyorum.....

Neyse hayırlısı olsun
    Tek sorun o sermaye grupları dolarda değil dolar borçlusu. Bu ince nokta bence dikkate değer.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    5.50 vurdu çekti. 5.60'ı gıdıklıyor. Merkezi de artık test etmiyor. Merkeze dikte ediyor.
    Schwarz fahren geld Sparen.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Türkiye ETF -2.72%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 711/1023 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •